Sanco Woninginrichting. (Foto: Hans van der Poel)
Sanco Woninginrichting. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

'Nee' komt bij Sanco niet voor

Zakelijk 427 keer gelezen

Met een collectie die net even iets anders dan anders is, een persoonlijke benadering en service op maat heeft Sanco een naam opgebouwd als het om woninginrichting gaat. Sanco kent een uitgebreide collectie op het gebied van vloeren, wanden en raamdecoratie.  "Nee komt in ons woordenboek niet voor", stellen Sandra, Angela en Johanna.

'Maakt van uw huis een thuis' luidt het credo van Sanco Woninginrichting, de speciaalzaak in woonsfeer. Ruim negentien jaar geleden opende Sandra Feldkamp haar winkel die veel meer is dan zomaar een winkel. In de sfeervolle showroom kan iedereen terecht om een kijkje te nemen, maar vooral ook om in een informele sfeer geadviseerd te worden. "Mensen moeten zich hier op hun gemak voelen", zegt Sandra, gezeten aan de grote houten tafel midden in de zaak. "Lekker een kopje koffie, wij luisteren naar wat ze willen en vervolgens maken we een plan. Daarnaast komen we graag bij iemand thuis om de sfeer te proeven."

Van alle markten thuis
'Vloer, wand en raam' vormen de basis van een mooi interieur. Of het nu modern, klassiek of landelijk is, Sanco is van alle markten thuis. "Natuurlijk houden we de trends in de gaten, maar ze zijn voor ons niet leidend. Wij kijken naar wat echt bij iemand past. Geen enkel interieur is immers hetzelfde", aldus Sandra. 
Dat de werkwijze van Sanco aanslaat, blijkt wel uit het succes. "Mensen komen vaak terug, als ze gaan verhuizen of een nieuw interieur willen. Of ze bevelen ons aan bij vrienden of familie. Dat is het mooiste compliment dat wij kunnen krijgen!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant