Familie Van der Wielen in Wieltexo. (Foto: Hans van der Poel)
Familie Van der Wielen in Wieltexo. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Nieuwe winkel Wieltexo valt in de smaak van klanten

Zakelijk 2.299 keer gelezen

Wieltexo is een familiebedrijf met zo'n zeventig jaar ervaring. Het pand aan de Hertogensingel 115 in Oss was vorig jaar rijp voor nieuwbouw en er werd binnen een jaar een compleet nieuwe winkel neergezet. Dit tot tevreden van ondernemersfamilie Van der Wielen en de klanten.

De winkel stond er al zo'n 66 jaar en het pand was toe aan een metamorfose. "In eerste instantie wilden we alleen het dak opknappen, maar we besloten om voor nieuwbouw op dezelfde plek te gaan. We weken met de winkel tijdelijk uit naar een hal die als opslag diende. Dat beviel wel, maar we zijn heel blij dat we nu in dit prachtige nieuwe pand kunnen werken." Momenteel staat de tweede generatie van de familie aan het roer, maar diens opvolgers werken al in de zaak en gaan het bedrijf in de toekomst overnemen. Het bedrijf levert stoffen aan zo'n 600 winkels in Nederland en ook zijn er klanten in het buitenland. "De groothandel is onze core business, maar met de winkel gaat het ook super goed. We zien hier echt klanten van alle leeftijden. We hebben voor ieder budget wat wils. Ook hebben we een zeer uitgebreide collectie binnenzonwering. Er is veel ruimte om ze op een mooie manier te presenteren."

Snel leveren
De stoffen voor de gordijnen importeert Wieltexo rechtstreeks. Ze worden verkocht onder het eigen merk For You Exclusive. "Alle stoffen hebben we op voorraad, dus gordijnen kunnen we heel snel leveren. Voor alles geldt dat de kwaliteit hoog is. We gaan voor tevreden klanten en hopen ze in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen." Naast kwaliteit is service erg belangrijk. "Mensen krijgen hier een goed stuk advies en als ze het willen, komen onze vakkundige stoffeerders thuis opmeten en ophangen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant