Wehberg Mode. (Foto: Hans van der Poel)
Wehberg Mode. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Wehberg Mode blijft de klant boeien en verrassen

Zakelijk Koop Lokaal 1.207 keer gelezen

Wehberg Mode is niet meer weg te denken uit het Osse centrum. In 1926 opende de herenmodezaak de deuren en momenteel staat met Wouter Wehberg de vierde generatie aan het roer. Wehberg: "Er is vertrouwen in de toekomst en we blijven de komende jaren doen waar we goed in zijn."

De familie Wehberg heeft ondernemersbloed. Een familiebedrijf dat al 92 jaar bestaat: het is voor weinig bedrijven weggelegd. "De kledingbranche is boeiend en dynamisch. Een mooi vak waarin we onze klanten zo goed mogelijk willen helpen", aldus Wouter Wehberg.

Aandacht
92 jaar geleden was het zo, maar nu in 2018 nog steeds: de klant staat centraal bij Wehberg Mode. "We willen dat de consument tevreden de deur uitloopt. Hier hebben we nog echt aandacht voor mensen. We weten ook wie onze klanten zijn, ze zijn hier geen nummer. Dat zal ook nooit veranderen." Wehberg Mode zet graag een stap extra voor de klant. Zo kunnen mannen ook na openingstijd een afspraak maken. "We willen ons aanpassen aan de mogelijkheden van de klant. Dus als ze na hun werk pas tijd hebben, maken onze mode-adviseurs daar graag een afspraak voor in de avonduren. Het is voor ons een kleine moeite en we kunnen daar klanten mee helpen."

Mode
Het assortiment bij Wehberg Mode is zeer divers. Van pakken, broeken, stropdassen tot ondermode, sokken en riemen: je kunt er voor een complete outfit terecht. De zaak heeft ook leuke accessoires en gadgets. "Er bestaat bij veel mensen nog het beeld dat we alleen kostuums verkopen. Dat verkopen we ook nog steeds, maar onze core business is de casual kleding. We hebben ook bedrijfskleding, voor 1 of meer personen. En er zijn ook verenigingen die we kleden. Iedereen kan hier slagen. Of je nou 18 of 100 jaar bent." Het doel is duidelijk: Wehberg Mode wil iets nieuws toevoegen aan de kledingkast van de man. "We gaan naar internationale modebeurzen om ons te oriënteren en zijn op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. In de winkel brengen we vaak nieuwe kleding en variëren we met kleur en materiaal. We blijven de klant altijd boeien en verrassen." Wehberg merkt dat steeds meer mannen veel waarde hechten aan mooie kleding. "Kleding is emotie. Je wil er toch goed uitzien en trots op jezelf zijn? Van mooie kleding krijg je zelfvertrouwen en het levert complimenten op."

Atelier
Het is bij Wehberg Mode mogelijk om alle kleding op maat af te laten stellen. En of het nou gaat om een broek inkorten, een colbert innemen of een knoop verzetten: klanten worden spoedig geholpen. "We hebben een eigen atelier in huis, dus we kunnen snel schakelen. De klant hoeft bij ons nooit lang te wachten." Dit gebeurt kosteloos, op afgeprijsde artikelen tegen een kleine bijdrage. Het is ook mogelijk om bij Wehberg maatpakken te bestellen. Mensen kunnen hun wensen doorgeven en de maten worden afgenomen, waarna een compleet pak op maat wordt besteld.

Osse centrum
Wehberg Mode is gevestigd aan het Walplein 25. Wehberg roemt het Osse centrum. "Oss heeft alles. De bereikbaarheid is goed, er zijn veel parkeerplaatsen en er wordt veel georganiseerd. De gemeente Oss heeft veel aandacht voor de 'huiskamer'. Ook zijn we blij met de koers van het Centrummanagement. Oss heeft een uniek centrum. Hier heb je zoveel leuke en goede lokale ondernemers, dat is bijzonder en geeft kleur aan de stad. Dat zeggen ook klanten die niet uit de gemeente Oss komen. Ze zijn vaak verrast door het aanbod in de stad." 

Wehberg Mode. (Foto: Hans van der Poel)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant