Het team van Expert Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Het team van Expert Oss. (Foto: Hans van der Poel) Foto: Hans van der Poel.
Koop Lokaal

Expert Oss staat voor een uitstekende service

Zakelijk 1.801 keer gelezen

Op zoek naar een nieuwe stofzuiger, televisie of wasmachine? Voor alle elektronica- en aanverwante artikelen is Expert Oss aan de Hooghuisstraat 11 in Oss het juiste adres. Eigenaar Frank van der Heijden ziet dat de omzet van zijn zaak blijft groeien. "Het onderscheid zit hem in de persoonlijke benadering richting de klant."

In de tijd dat veel elektronicazaken het hoofd niet boven water konden houden, groeide Expert Oss door. "De meeste mensen willen toch graag zelf de producten met eigen ogen zien en een professioneel en eerlijk advies krijgen. We hebben veel kennis in huis van alles wat we verkopen, bovendien nemen we alle tijd voor de klant. De koffie staat klaar, je voelt hier de Brabantse gezelligheid. Ons team -waarvan meerdere collega's al vele jaren bij Expert Oss werken- luistert goed naar de wensen van de klant, en juist dat, zorgt voor vertrouwen. Ons streven is dat men tevreden is en ons graag in de toekomst nog eens opzoekt." Dit kan zowel in de winkel als in de online webshop. "Ook hier vind je ons complete assortiment, na sluitingstijd kun je dus gewoon verder shoppen. Ook hier staan wij voor onze uitstekende service en zijn we als lokale onderneming, ook online, altijd dichtbij. Dat begint al met het advies, maar je kunt ook denken aan de bezorging door onze eigen bezorgservice en we kunnen thuis alles voor de klant installeren. Mocht er iets gerepareerd moeten worden, dan kunnen ze altijd contact opnemen. Mensen krijgen ons direct aan de telefoon."

Uitbreiding
In 2016 werd het pand van Expert Oss flink uitgebreid van 350 naar ruim 450 m2. Het naastgelegen pand, dat eerder werd gebruikt als magazijn, is aan de winkel toegevoegd. Door de toevoeging kan het assortiment uitgebreider, ruimer opgezet en overzichtelijker gepresenteerd worden. "Een aanwinst voor onze winkel. Van iedere artikelgroep hebben we nu meer artikelen in de zaak staan. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen." Zo is er bijvoorbeeld een ruim aanbod aan inbouwapparatuur. "We hebben veel op voorraad, maar wat als we het niet in huis hebben? Geen probleem, dan bestellen we het en zorgen we dat er snel geleverd kan worden aan de klant."

Centrum
Expert Oss is al vele jaren gevestigd in het Osse centrum. "Je zit hier op een mooie zichtlocatie met een goede bereikbaarheid. Er zijn parkeerplaatsen en een laad- en losplaats voor de deur. Veel klanten komen of gericht naar onze winkel of combineren dit met een bezoek aan het centrums. Onze klanten komen zeker niet alleen uit Oss, maar ook uit omliggende dorpen en steden."

Toekomst
Van der Heijden ziet een mooie toekomst voor Expert Oss. "Het gaat goed met de winkel en we hebben vertrouwen in de komende jaren. We volgen de ontwikkelingen en zorgen ervoor dat de nieuwste producten in onze winkel te zien zijn. Uiteraard kunnen klanten regelmatig rekenen op mooie acties, terug te vinden in onze wekelijkse folder." 

Online
Veel mensen vinden het fijn om aankopen te doen in een fysieke winkel. Daarnaast is er een doelgroep die koopt via www.expert.nl. Deze combinatie is ijzersterk. "We zijn 24/7 online bereikbaar. Voor vragen heb je persoonlijk contact met ons, zodat je ook online profiteert van de service in onze lokale winkel. Elke aankoop leveren wij deze indien gewenst, op afspraak en zo snel mogelijk bij mensen thuis." 
 

Expert Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant