Afbeelding
Foto: Hans van der Poel

Voor ieder wat wils bij De HobbyHoek in Oss

Zakelijk 4.666 keer gelezen

OSS | Dat het snel kan gaan, weten Conny en René van Bimbergen als geen ander. Drie jaar geleden namen ze webshop De HobbyHoek over en op zaterdag 17 november openen ze hun eigen hobbywinkel aan de Geurdenhof 44 in Oss. Een mooie uitdaging voor het Osse echtpaar waar ze naar uit kijken.

Het koppel heeft een drukke periode achter de rug. Na de terugkomst van een beurs konden ze meteen aan de slag in het winkelpand dat ze van top tot teen onder handen hebben genomen vertelt René. "Nu we fysiek een winkel hebben, komt onze webshop veel betrouwbaarder over. Tegenwoordig zijn er online webwinkels actief die het helaas niet zo goed voor hebben met hun klanten. Een winkel neemt de twijfel weg."

Breed assortiment
De HobbyHoek herbergt een breed en divers assortiment aan hobbyartikelen. Van mixed media, plotter- en sublimatieprinters tot knutsel-, teken- en borduurspullen. Je kunt het straks allemaal vinden in de winkel. "We hebben meer dan 8.000 artikelen, echt voor ieder wat wils. De apparaten zijn onze hoofdmoot. Met een plotter machine kun je uiteenlopende materialen snijden op maat, terwijl je met een sublimatieprinter met een speciale techniek op polyesterartikelen en -stoffen kunt printen. Bij de apparaten verkopen we aanverwante artikelen, maar je kunt eveneens bij ons slagen voor knipvellen, gereedschap om te knutselen en andere hobbymaterialen." De HobbyHoek onderscheidt zich door de hoge service en garantie. "We schrijven zelf de handleidingen van de machines en weten waar we het over hebben. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan kunnen we dit altijd bestellen. Wij willen het beste voor onze klanten en staan altijd klaar met raad en daad." Dat is niet het enige wat Conny en René bieden. "Klanten kunnen eveneens bij ons terecht om diverse materialen te bedrukken. Denk hierbij aan mokken, tegels, hout en kleding." Een glimp van de drukkunsten is alvast op te vangen. De lichtbak van de winkel is beletterd door Conny en René, die daar onder meer demonstraties en workshops over gaan geven in de zaak. Deze worden zoveel mogelijk buiten de openingstijden gepland.

Openingsacties
Op zaterdag 17 november zijn er tijdens de opening leuke acties. Zo krijgen de eerste vijftig betalende klanten een presentje en is er een openingsloterij verklapt René. "Daarnaast gelden er tot zaterdag 1 december voordelige acties. Op de dag zelf houden we een gezellig openingsfeestje met koffie en wat lekkers voor iedereen. Er worden demonstraties gehouden van de apparaten en er lopen pieten rond", licht René toe. De Ossenaar kijkt uit naar de opening en merkt dat er behoefte is aan de komst van een hobbywinkel in de stad. "Krijgen veel leuke reacties van mensen die langs onze winkel komen en alvast een kijkje nemen. We hebben er zin in", besluit hij met een lach.

De HobbyHoek is maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (Daarnaast ook op afspraak voor uitleg/demo's en workshops) Kijk voor meer informatie op www.dehobbyhoek.nl. Telefoon: (06) 47 47 22 66.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant