Kookstijl.
Kookstijl.

Kookstijl terug in Osse centrum

Zakelijk 1.462 keer gelezen

OSS | Kookstijl is terug in het Osse centrum. De kookwinkel opende afgelopen zaterdag de deuren aan het Walplein 22. Het team is erg blij dat de zaak is teruggekeerd in de stad. "We willen hier het liefst nooit meer weg."

Kookstijl was jarenlang gevestigd aan de Burgwal in het Osse centrum. In 2017 verkaste de zaak naar witgoedzaak Strijbosch (shop-in-shop) in Nistelrode en voor de zakelijke markt kwam er een afdeling bij Euromeat aan de Angelenweg 77 in Oss. Vanaf november van dat jaar opende Kookstijl, mede mogelijk gemaakt door de kracht van New Business Oss, ook tijdelijk de deuren aan de Heuvel 22 in het Osse centrum.

Feestdagen
"Dat we vertrokken uit de Burgwal, kwam voor veel klanten als een onaangename verrassing. Toen we weer tijdelijk in het centrum openden, kregen we veel positieve reacties. Nu zijn we voorlopig weer terug in de stad, daar horen we als Kookstijl. En wederom openen we kort voor de feestdagen, dus kom zeker eens langs voor een mooie aankoop", aldus het team van Kookstijl dat bestaat uit Jacqueline Snellen, Susan Alderson, Erik Koenderink en Ella van Helvoirt.

Lees komende woensdag meer in Weekblad Regio Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant