Afbeelding

MHC Oss en Jumbo van Bergen slaan handen ineen voor hockeyplaatjesactie

Zakelijk 1.177 keer gelezen

OSS | De Osse hockeyplaatjesactie is 2 januari van dit jaar van start gegaan. MHC Oss en Jumbo van Bergen hebben hiervoor de handen ineen geslagen.

MHC Oss is met meer dan 1.250 leden de grootste sportvereniging van de gemeente Oss. Van alle leden zijn portretfoto's genomen. De hockeyers staan allemaal in het verzamelalbum, die in beide vestigingen van Jumbo van Bergen (Vierhoeksingel en Wolfskooi) gratis af te halen is.

'Unieke actie'
Alle klanten ontvangen een setje met foto's van leden van de hockeyvereniging bij de boodschappen. "In samenwerking met de Hoofdsponsor Jumbo van Bergen is deze unieke actie voor hockeyend Oss netjes voorbereid en georganiseerd. Het animo bij de leden van MHC Oss is erg groot',' vertelt Anthony Boumans namens de Osse hockeyvereniging.

Sponsor
"De samenwerking met ondernemer Marco van Bergen verloopt goed en als Hoofdsponsor Talent van MHC Oss heeft Jumbo van Bergen een sterke sponsorpositie bij de hockeyvereniging. Er gaan nog meer activiteiten binnen MHC Oss plaatsvinden, allemaal gericht op de invulling van het hoofdsponsorschap van Jumbo bij ons. Nu eerst deze grootse en mooie actie beleven. Daarna gaan we direct door met de speciale Jumbo Talent trainingen bij MHC", vervolgt hij. MHC Oss zit niet stil. Onlangs werd bijvoorbeeld het nieuwe clubhuis officieel geopend en het nieuwe tenue van de hockeyteams gepresenteerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant