Damian van Essen.
Damian van Essen.

Speakers' Corner staat in het teken van Business Gala Oss

Zakelijk 329 keer gelezen

OSS | Speakers' Corner presenteert vrijdag 22 februari in samenwerking met Business Gala Oss een bijzondere editie die in het teken staat van de titel 'Veelbelovend Ondernemer van het Jaar'. De avond vindt plaats in De Nieuwe Wereld (in samenwerking met Bedrijvig Oss).

De jury onder voorzitterschap van burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans heeft vorige maand de drie genomineerden bekendgemaakt voor de titel Veelbelovend Ondernemer van het Jaar: Melissa van Dinther (27) van Visser Chocolade, Ramon van Mook (32) van Bewakingsdienst Van Mook en Damian van Essen (20) van Vidox Media. In hun reacties tonen de drie zich verrast en vooral ook vereerd om na een relatief kort ondernemerschap al kans te maken op deze titel. Wie de titel in de wacht sleept, wordt bekendgemaakt op het Business Gala van zaterdag 16 maart.

4 minute talk
De inloop/ontvangst is vanaf 17.00 uur. De drie genomineerden voor de titel worden om 18.00 uur uitgenodigd om een '4 minute talk' te doen ter introductie van zichzelf en de reactie op de nominatie. Rond 18.30 uur is het de beurt aan de band Pastinakel voor de muzikale afsluiting. De entree is gratis.

Melissa van Dinther bij Visser Chocolade Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Ramon van Mook. (Foto: Ronald Goudberg)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant