Afbeelding

Schouten start met verse ambachtelijke groenteburgers

Zakelijk 471 keer gelezen

'Ik merk dat de dagen steeds sneller langer worden. Tot half maart, als de lente begint, daarna gaat het langer worden van de dag langzamer. Zo gaat het nu ook met ons Hollandse assortiment. Denk aan de nieuwe oogst raapstelen, komkommer, aubergine, paprika, kasbloemkool en natuurlijk asperges.

Een heerlijk gevoel dat mijn favoriete seizoen begint, met zijn specifieke producten. Dat geldt ook voor ons kant-en-klaar assortiment dat zich blijft ontwikkelen. Wij hebben mooie verse pasta's om zelf te koken: deze kunt u zonder veel moeite na 2-3 minuten koken en op tafel zetten. We hebben nu pasta tricolore en spaghetti, ook spaghetti met tomaat of volkorenspaghetti. Daar horen onze verse pastasauzen bij als bolognese, carbonara en ratatouille. Deze hoeft u alleen maar op te warmen, ze zijn rijk van smaak en goed gevuld. Of kies voor een kant-en-klare maaltijd met verse pasta. Wij maken bijvoorbeeld verse tagliatelle met zalm en verse asperges. Even opwarmen en u heeft een verse maaltijd.
Een ander nieuw item is, dat we ook beginnen met verse ambachtelijke groenteburgers. Er zijn steeds meer flexitariërs, maar liefst 86 procent van de Nederlanders eet nu al één of meerdere dagen geen vlees per week. Groenten zijn supergezond en ook voor het milieu is het goed om een keer Vega te eten. Daarbij kun je nog gezonder en gevarieerder eten. Deze verse FLX burgers zijn gemaakt van broccoli, paddenstoelen, linzen of bieten en bevatten geen soja. Ze zijn heerlijk overal bij te combineren en zijn in tien minuten tijd te bakken. Het leek ons een goed idee om in de week van de 'nationale week zonder vlees' te starten. Als u die uitdaging wilt aangaan, kunt u meer info vinden op weekzondervlees.nl en dan zorgen wij voor lekkere FLX burgers vol groenten!'

Jos Schouten,
Schouten Groente en Fruit

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant