Logo kliknieuws.nl/oss
Joep Kemkens met naast hem burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans.
Joep Kemkens met naast hem burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans. (Foto: Hans van der Poel)

Kemkens: 'Deze prijs is voor alle medewerkers'

  •   369 keer gelezen   Zakelijk

BERGHEM/OSS | Joep Kemkens is trots op de titel Ondernemer van het Jaar die hij afgelopen zaterdag pakte. "Weet je wat vooral leuk is? Een dag later besefte ik dat pas. Het is de waardering van anderen voor de dingen die je doet. Dat is een mooi compliment."

In de voorgaande jaren sprak hij regelmatig met de winnaars. Maar toch werd hij verrast door de aandacht die de winst opleverde. "De hele avond heb ik felicitaties gehad en de dagen erna bleven ze binnenstromen. Zaterdagnacht lag ik laat op bed en ik kon maar moeilijk in slaap komen. Een dag later heb ik er rustig van genoten samen met familie en vrienden."

Bedrijf
Kemkens vindt de titel een eer, maar stelt wel een 'maar'. "Er gaat nu heel veel aandacht uit naar één persoon. Maar succes kun je alleen bereiken met hulp van anderen. Ik heb het bijvoorbeeld over mijn ouders. Die hebben de zaak opgezet en zonder hen was ik nergens. En wat denk je van al onze medewerkers? Die werken keihard en maken het bedrijf groot. Deze prijs is dan ook voor iedereen die bij Kemkens werkt."

Meer berichten