Logo kliknieuws.nl/oss
Het team van Van de Veerdonk Fournituren.
Het team van Van de Veerdonk Fournituren.

Van de Veerdonk Fournituren viert mooie mijlpaal met feest op Koningsdag

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Het is feest bij Van de Veerdonk Fournituren aan Kruisstraat 41a in Oss. Op zaterdag 27 april vieren Els en Vicky van de Veerdonk dat ze al 15 jaar samen met veel plezier de speciaalzaak runnen. Een mijlpaal die het gezellige tweetal niet zomaar voorbij laat schieten met leuke acties en presentjes.

Wie de winkel binnenloopt, wordt begroet met een hoop enthousiasme en veel gezelligheid. Je komt dan ook geen praat tekort bij de twee dames. Els nam bijna 30 jaar geleden de winkel over van Theo Toonen en opende Van de Veerdonk Fournituren. Een speciaalzaak voor alles op het gebied van fournituren, breien, haken, borduren, handwerken en sieraden maken. Els verkocht de winkel maar kocht deze na zo'n 8 jaar met schoondochter Vicky samen terug. "Klanten komen bij ons niet alleen voor het advies maar ook voor het maken van een praatje", vertelt Vicky. Herinneringen worden opgehaald aan vroeger; onder andere aan de tijd dat de winkel bijna elke Osse middelbare scholier voorzag van een fraaie galaoutfit. "Op Koningsdag 27 april vieren wij samen met onze onmisbare collega Lia ons 15-jarig jubileum. Klanten kunnen die dag leuke acties en presentjes verwachten", verklappen Vicky en Els die iedereen uitnodigen naar de feestelijke dag van 9.30 tot 17.00 uur te komen. Twee jaar gelden is Vicky naar de voorgrond getreden. Ze heeft volop plannen voor de toekomst. "Het is belangrijk om als ondernemer met de tijd mee te gaan, we zijn altijd bezig met het verzinnen van nieuwe dingen voor de klanten en deze te maken. Binnenkort openen we een webshop waarop klanten ons gehele assortiment kunnen vinden."

Van de Veerdonk Fournituren is bereikbaar op (0412) 63 12 64. Kijk voor meer informatie over Van de Veerdonk Fournituren op de Facebookpagina.

Meer berichten