Logo kliknieuws.nl/oss
Onsz Restaurant.
Onsz Restaurant. (Foto: )

Onsz Restaurant van de Molenstraat naar Eikenboomgaard

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Liefhebbers van het bekende concept 'Onsz' kunnen vanaf eind juni terecht in het centrum van Oss. In het pand aan de Eikenboomgaard waar het huidige Lokaal zich bevindt, vestigt zich namelijk Onsz Restaurant.

"Het is het nu tijd om Onsz Oss te verhuizen naar een plek waar men graag wíl zijn: dichtbij de bedrijvigheid in het Osse centrum. Hier kan Onsz namelijk nog betere kwaliteit voor de gast bieden, mede door de mogelijkheden die het pand aan de Eikenboomgaard biedt: een mooi groot terras en zonnige binnentuin, een recent gerenoveerde binnenzijde van het restaurant en een grote centrale keuken", staat in een persbericht. Onsz Restaurant in het centrum gaat zeven dagen per week open, in tegenstelling tot de huidige vijf dagen aan de Molenstraat. "Wel zullen er elementen van het huidige Lokaal verweven worden in het concept van Onsz. Zo zullen gasten óók welkom zijn om lekker te borrelen bij Onsz met een uitgebreide cocktail,-wijn,- en speciaal-bierkaart, onder het genot van smaakvolle tapashapjes. Tevens blijven grotere evenementen zoals Muziekboulevard of de kermis op de agenda staan bij Onsz."

Vivaldi
Bij Vivaldi aan de Molenstraat betekent dit dat de focus volledig komt te liggen op het verzorgen van diverse feesten, partijen en evenementen. Want ook hier merkt men een veranderende behoefte aan 'anders' feesten, zoals bijvoorbeeld ook kleinere gezelschappen die ieder zijn eigen invulling wensen. Nu er ruimtes en mogelijkheden vrijkomen door het verhuizen van Onsz, kan er beter ingespeeld worden op deze wensen van verschillende gezelschappen. Of het nu gaat om 30 personen of 1500 personen, Vivaldi biedt hierin een breed scala aan kwalitatieve mogelijkheden. Ook hier blijven enkele elementen van Onsz bestaan, zoals de tapashapjes bij gezelschappen en de mogelijkheid om als groot gezelschap (35+) een Tapasdiner te houden. Houd de komende tijd de websites en social media van zowel het Lokaal als van Onsz goed in de gaten voor leuke (win)acties en om de komst naar het Osse centrum te volgen en vier.

Meer berichten