Ondernemer Marco van Bergen samen met medewerkers van de Voedselbank en de nieuwe collega's van EMTÉ.
Ondernemer Marco van Bergen samen met medewerkers van de Voedselbank en de nieuwe collega's van EMTÉ.

Erg drukke laatste dag van EMTÉ in Oss; Jumbo Van Bergen helpt de Voedselbank

Zakelijk 3.004 keer gelezen

OSS | De EMTÉ aan de Kardinaal de Jongstraat in Oss sloot vandaag definitief de deuren en wordt Jumbo Van Bergen. Vandaag stond er ruim voor 8.00 uur al rijen dik klanten te wachten om een laatste voordeel mee te pikken van de totale leegverkoop.

Operationeel manager Carin  van der Wijst: "Voor mij de eerste keer dat ik dit meemaakte, niet normaal wat een drukte en hectiek. Maar ook heel gezellig. Heel de winkel mocht leeg." Leuk dat we de klanten op deze manier nog extra voordeel konden geven. Alles mocht weg tegen 50% korting. Wat leuk was, is dat we onze eigen medewerkers en nieuwe collega's eerst de mogelijkheid hebben gegeven om nog even te shoppen voor de helft van het geld. Dat vonden we wel zo sympathiek."

Voedselbank
Je zou dan verwachten dat er niks meer overblijft. Dat is niet het geval. "Daar hadden we vooraf natuurlijk al over nagedacht. Daarom hebben we tijdig de Voedselbank ingeschakeld", zegt ondernemer Marco van Bergen. "Hoewel er heel veel weg is, bleef er best nog behoorlijk wat over, waar de voedselbank enorm mee geholpen is. Mooi dat we dat kunnen doen." Om 13.00u sloot de EMTÉ definitief haar deuren en kwam  er direct een ploeg van vier namens de Voedselbank om alles wat overbleef uit de schappen te halen. Van Bergen: "Verschillende EMTÉ collega's hadden best wel wat emotie. EMTÉ was een mooie formule met een eigen, unieke karakter. Ik snap heel goed dat dit voor collega's best even slikken is. Het is mooi dat iedereen ook erg enthousiast is over wat gaat komen. We gaan ons best doen om de komende weken iets moois neer te zetten"

Een metamorfose in 2,5 week
Zoals bekend is in het Osse wordt de EMTÉ winkel de komende weken totaal vernieuwd en heropent de winkel op 5 juni als de derde Jumbo Van Bergen in Oss. Van Bergen: "Hoewel ik in mijn ondernemersleven nogal wat verbouwingen heb mee mogen maken, blijft een formulewisseling en een complete verbouwing zoals deze altijd erg bijzonder. Alles, maar dan ook alles wordt vernieuwd. De winkel ondergaat een spectaculaire metamorfose. Vanwege de bovenbouw heeft de winkel de nodige uitdagingen vanwege het lage plafond en de vele kolommen. Toch zijn we er denk ik in geslaagd om een zeer verrassende nieuwe lay-out te realiseren. De klanten zullen hopelijk aangenaam verrast worden." De feestelijk heropening van Jumbo Van Bergen Kardinaal de Jongstraat is op woensdag 5 juni om 9.0 uur. De eerste 150 klanten ontvangen een gratis bos bloemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant