Aan het werk in de nieuwe bakkerij van De Bakkers Lamers in Heesch.
Aan het werk in de nieuwe bakkerij van De Bakkers Lamers in Heesch. Foto: Hans van der Poel.

'In de nieuwe bakkerij kunnen we het perfecte brood maken'

Zakelijk 1.187 keer gelezen

HEESCH | De Bakkers Lamers opende afgelopen maandag de deuren van de nieuwe bakkerij aan de Cereslaan in Heesch. "Het was een flinke operatie, maar een mooie uitdaging", aldus Bart Lamers. Later dit jaar is er een open dag voor klanten.

Lamers liet onlangs al weten dat 2019 een zeer bewogen jaar zou gaan worden. "We hebben onze bakkerij (dus nog niet onze winkel) in Oss verlaten en bakken vanaf maandag 20 mei in onze fonkelnieuwe bakkerij. Vanaf deze dag gaan we alle producten die gebakken moeten worden, maken in deze bakkerij. Alle patisserie maken we in onze locatie in Heesch."

Betere producten
Verandert er iets voor de klanten? "Nou, voor ons veel, want eindelijk hebben we meer ruimte. Dat kwamen we erg veel te kort. Maar qua product natuurlijk niet. Sterker nog, deze zullen alleen maar beter worden omdat de omstandigheden in onze nieuwe bakkerij vele malen beter zijn om dat perfecte brood te maken."

De Ruwert
Door dit alles heen loopt ook de aanstaande verhuizing van de winkel aan de Schaepmanlaan naar Winkelcentrum De Ruwert in Oss. "Ook daar zijn we volop mee bezig. Het pand wordt gereed gemaakt voor onze komst. Na 45 jaar zullen we dus vertrekken uit De Heihoek, maar we wilden in de Ruwaard blijven. Dat is gelukt. We ontvangen echt zo veel hartverwarmende reacties van onze klanten dat we natuurlijk hopen dat u allemaal ook naar De Ruwert komt."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant