Caves Hubert Zeegers en Lekkerz Van Hier
Caves Hubert Zeegers en Lekkerz Van Hier

'Veel klanten hebben hun waardering uitgesproken'

Zakelijk 1.016 keer gelezen

Caves Hubert Zeegers en Lekkerz Van Hier hebben afgelopen week de krachten gebundeld en zijn gaan samenwerken met de verkoop van exclusieve wijnen. Verswinkel Lekkerz Van Hier zit sinds juli 2018 aan de Schutsboomstraat 13 in Schaijk. In de winkel is een diversiteit aan lekkere (streek)producten te verkrijgen, uiteraard van de hoogste kwaliteit.

Caves Hubert Zeegers heeft de kwaliteit ook erg hoog in het vaandel staan. Vandaar dat de samenwerking ook een logische stap was. Het beste advies, beste product en aandacht voor onze klanten zit bij beide winkels in het DNA. Door het rechtstreeks inkopen van de producent kunnen we een geweldige prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Hierdoor heeft Caves Hubert Zeegers een exclusief assortiment wijnen met een bovenmatige prijs-kwaliteitverhouding. Deze exclusieve selectie wijn is door een team van sommeliers samengesteld. Vanaf heden zijn deze wijnen dus ook verkrijgbaar bij Lekkerz Van Hier.

Vaderdag
Speciaal voor alle vaders heeft Caves Hubert Zeegers passende cadeau's klaar staan. Bierpakketten, wijnpakketten of een combinatie van beide doen het altijd goed. Als het juiste pakket er niet tussen staat maken ze het graag helemaal naar uw specifieke wensen ter plekke gereed voor vader.

Winkelier van het jaar
Het Caves Hubert Zeegers team is trots op de nominatie winkelier van het jaar. "Vele klanten hebben hun waardering inmiddels uitgesproken door een stem op ons uit te brengen. Door de waardering van onze klanten kunnen wij inmiddels al zestig jaar mooie producten leveren. Wij zijn onze klanten hier dan ook erg dankbaar voor. Stemmen kan nog steeds op de website www.winkelierverkiezing.nl."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant