Afbeelding

Electro World Smits en van Zon viert heropening feestelijk

Zakelijk 2.185 keer gelezen

OSS | Electro World Smits en van Zon viert feest. Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni pakt de speciaalzaak aan de Wethouder van Eschstraat 276 in Oss uit met spectaculaire aanbiedingen als het haar heropening feestelijk viert.

Begin oktober vorig jaar heropende de bekende Osse elektronicazaak voor het eerst de deuren onder de naam Electro World Smits en van Zon. Toen nam PGK Electronics Oss-eigenaar Patric Geurts van Kessel het stokje over van oud-Smits en van Zon-eigenaren Henk Megens en Gijs Rovers die van hun welverdiende pensioen gingen genieten. Door de overname verhuisde PGK van de Nieuwe Brouwerstraat naar het pand van Smits en van Zon aan de Wethouder van Eschstraat. Intussen is de uitstraling van de speciaalzaak compleet vernieuwd. "We hebben een nieuwe buitengevel, het logo is opgefrist, de bussen zijn opnieuw beletterd en het winkelinterieur is aangepakt", vertelt Patric. In de showroom van 600 vierkante meter is een divers assortiment te vinden aan televisies, laptops, desktops, huishoud- en keukenapparatuur en elektronica voor persoonlijke verzorging. "Daarnaast hebben we een ruime keuze uit inbouwapparatuur voor in de keuken, zoals ovens, kookplaten en koelkasten. Onlangs hebben we het merk Loewe toegevoegd aan ons assortiment. Een elektronicafabrikant uit Duitsland die designtelevisies en -audioapparatuur maakt", licht Patric toe. Uiteraard kunnen klanten bij Patric en zijn team terecht voor het repareren van apparaten. "Deze maken we in onze eigen servicewerkplaats in de winkel. Voor reparaties aan witgoed komen we aan huis." Overige diensten die de elektronicazaak biedt, zijn een bezorgdienst, inbouwservice en webwinkel. Vanaf donderdag 13 juni is het drie dagen feest bij Electro World Smits en van Zon. De speciaalzaak viert dan haar heropening met spectaculaire aanbiedingen. "We hebben mooie aanbiedingen op ons gehele assortiment. Ook is er een opruimhoek in de winkel waar verschillende apparaten uit onze oude collectie flink zijn afgeprijsd", besluit Patric die iedereen uitnodigt om naar Electro World Smits en van Zon te komen.

Zie de advertentie in de krant voor alle aanbiedingen. Kijk voor meer informatie op www.electroworld.nl. Telefoon: (0412) 62 36 74.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant