Bezoek van de leerlingen.
Bezoek van de leerlingen.

Basisschool de Fonkeling met grote plannen naar RegioBank in Utrecht

Zakelijk 499 keer gelezen

UTRECHT | Hoogbegaafde kinderen van basisschool De Fonkeling in Berghem gingen dinsdagochtend naar het hoofdkantoor van RegioBank in Utrecht. Daar presenteerden deze Diepgravers, zoals zij zichzelf noemen, een plan aan de directie van RegioBank om nog meer jeugd te bereiken. 

De Diepgravers kwamen met mooie ideeën voor JongWijs, het jeugdproduct van RegioBank. "Dit product is leuk, maar wij zien mogelijkheden om JongWijs nóg leuker te maken." De belangrijkste lessen voor RegioBank? "Praat tegen ons in een strip, in plaats van in tekst." Ook kwamen ze met een stoere slogan. Want dat zorgt voor herkenbaarheid zeggen de kinderen. Ook de Zelfstandig Adviseurs Pierre Pepers en Anke Cornelissen van Hoogheuvel Advies uit Berghem waren van de partij. De kinderen zijn ook op het kantoor geweest en hadden een goede tip. "Zorg voor een opstapje, zodat we aan de balie even hoog als jullie staan." Ook RegioBank was enthousiast over de ideeën. Afgesproken is dat ze samen met de Diepgravers kijken welke ideeën het beste zijn om uit te werken. Hier gaan de kinderen mee aan de slag. 

JongWijs zomercampagne
Het bezoek van basisschool de Fonkeling was de aftrap van de landelijke JongWijs zomercampagne van RegioBank. JongWijs is op de radio en voert campagne met online video. 435 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank doen mee met een actie op kantoor. Ook Hoogheuvel Advies. Opent een kind tussen 18 juni en 20 september een JongWijs pakket met betaalpas, dan krijgt het kind een cadeaubon van 7,50 euro van Snackbar en Eethuis Silly's uit Berghem. 


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant