Elise van Gent.
Elise van Gent.

Osse ondernemers vallen in de prijzen

Zakelijk 1.526 keer gelezen

OSS | Osse centrumondernemers hebben het goed gedaan tijdens de verkiezing 'Winkelier van het Jaar'.

You & Me bij Elise bijvoorbeeld kreeg de hoogste waardering in de categorie 'Modewinkels'. De waardering was 9.73. "Onze lieve klanten en volgers die de moeite hebben genomen om ons als Winkelier van het Jaar te benoemen, willen wij enorm bedanken! Zonder jullie was ons dit niet gelukt. Kom gerust eens langs en proost met ons op deze overwinning", aldus Elise van Gent. You & Me is een gevestigde naam in het centrum van Oss. Jeanne-Marie en Marcel van Gent runden 27 jaar de damesmodezaak aan de Heuvel. Eind 2018 volgde de verhuizing naar een veel groter pand aan de Walstraat 12. Dochter Elise van Gent is daarnaast het nieuwe gezicht van de zaak. Het voormalige pand van Heeren van Nuland kreeg eerst een metamorfose. Alles werd vernieuwd en in de You & Me-stijl aangepast. "Een nieuwe uitstraling, nieuwe kleuren en ik heb er mijn eigen twist aangegeven. We zijn van 70 naar 160 m2 gegaan en hebben hier veel meer mogelijkheden om onze collectie te presenteren. Daarnaast zijn we erin geslaagd om meer beleving te creëren in de winkel. De koffie staat hier altijd klaar. Mensen moeten zich hier thuis voelen."

Mi Casa
In de categorie 'Modewinkels' kreeg Mi Casa de meeste stemmen. Het gemiddelde van de 159 stemmers was een 9.43. Nicole van der Staaij-Heuvers is de eigenaresse van van de zaak aan De Schakel 4 in Oss. In de zaak staan onder andere sieraden, tassen, woondecoraties en eigentijdse kleding centraal. "We zijn enorm trots, samen met mijn geweldige team mensen. Wederom zijn we uitgeroepen tot Winkelier van het Jaar in de gemeente Oss. Zoveel lieve klanten hebben op ons gestemd. Deze waardering is waar wij het voor doen, met heel veel liefde en plezier. We hopen dat wij nog lang heel veel mensen kunnen helpen en adviseren en dat die dan ook met een brede glimlach de winkel verlaten."
Game Shock Oss
In de categorie 'Speelgoed- en cadeauwinkels' kreeg Game Shock Oss de meeste stemmen: 200. De zaak aan de Hooghuisstraat 7 kreeg ook de hoogste beoordeling: 9.45.

Multivlaai
Ook Multivlaai viel in de prijzen. In de categorie 'Bakkerijen' kreeg de zaak de meeste stemmen: 43. De beoordeling was 9.45.

Mi Casa.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant