Ferry Ulijn van Halfords. (Foto: Hans van der Poel)
Ferry Ulijn van Halfords. (Foto: Hans van der Poel)

Halfords Oss: specialist in e-bikes

Zakelijk 1.878 keer gelezen

OSS | De e-bike is erg populair. Dat merkt Ferry Ulijn, eigenaar van Halfords Oss. De komende jaren zal de populariteit alleen maar toenemen. "De leveranciers verwachten dat over vijf jaar alle verkochte fietsen e-bikes zullen zijn."

Het beeld dat alleen oudere mensen een elektrische fiets hebben, is achterhaald. Tegenwoordig kopen fietsers van alle leeftijden een e-bike. Ulijn: "We zien ook dat jongeren de e-bike gevonden hebben. Of de volwassene die met de fiets naar het werk wil, maar niet helemaal bezweet aan wil komen. Of de elektrische bakfiets. Het geeft zoveel gemak en het maakt fietsen nog leuker."

Ruim aanbod
Halfords heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen. Zoals van het bekende merk Vogue. "Kwalitatief zeer goede fietsen en met een scherpe prijs. Veel mensen denken nog dat e-bikes heel duur zijn, maar dat klopt niet. Onze e-bikes lopen tot zo'n 1.600 euro. Ik zie dat bij onze concurrenten dan pas het aanbod begint. Bovendien hebben we een aantrekkelijke actie. Als mensen een fiets bij ons inruilen, krijgen ze 150 euro korting op de aanschaf van een e-bike."

Service
Halfords is een uitstekend adres voor de aanschaf van een nieuwe e-bike. Naast een ruim aanbod voor ieder budget, hebben de medewerkers veel verstand van de fietsen. 'Natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om je te helpen een keuze te maken in het enorme aanbod. Wij overladen je niet met allemaal technische gegevens en specificaties, maar vertalen die in wat het betekent in de praktijk. Graag nemen we samen al je wensen door, stellen de fiets voor de proefrit voor je af en leggen uit hoe de fiets werkt', staat op de website. Een ander voordeel van Halfords Oss is dat ze een eigen werkplaats hebben. Voor reparaties kunnen mensen er snel terecht.

Proefrit
Het fietsen op een e-bike is heel anders dan op een 'normale' fiets. Maak daarom zeker een proefrit. 'Dat is de enige manier om te ervaren wat voor jou nou echt lekker rijdt. Wij vinden het belangrijk dat je de elektrische fiets écht probeert. Kies een mooie dag uit (liefst met flinke wind), kom langs om een fiets te lenen en ga een flink stuk fietsen. En probeer zeker verschillende elektrische fietsen', meldt de website. 'Bij de levering van de elektrische fiets wordt rustig de werking van de fiets met je doorgenomen. Belangrijke informatie over het gebruik van de fiets en de accu, maar ook het onderhoud komt ter sprake. Standaard is de gratis servicebeurt die zo'n 6 tot 8 weken na de aanschaf moet worden uitgevoerd.'

Centrum
De fietsenzaak is al bijna 40 jaar gevestigd in het Osse centrum. Een ideale locatie, geeft Ulijn aan. "We zitten hier tot volle tevredenheid. Oss heeft een mooi centrum. Er wordt hier veel georganiseerd. Wij blijven hier graag nog vele jaren zitten."
Halfords Oss is bereikbaar via telefoonnummer (0412) 69 18 98.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant