De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers.

'Gaan los met alle mooie, warme smaken en kleuren'

Zakelijk 245 keer gelezen

'De herfst is op 21 september begonnen, maar tot nu toe hebben wij pas een paar regenbuien en herfststormen gehad. De zomer is redelijk lang blijven hangen. Afgelopen weken piekte het kwik in de thermometer soms zelfs wel tot 20 graden. Langzaam worden de bomen kaler en valt er een deken van gekleurde blaadjes. Ik vind de herfst altijd erg mooi, de natuur kleurt in allerlei tinten en heeft zo zijn eigen geur.

Er zijn mensen die gedeprimeerd worden als de eerste bladeren vallen. Maar ik vind de herfst en de wintertijd een leuke periode! Zeker om in onze bakkerij weer helemaal los te kunnen met alle mooie, warme smaken en kleuren. Na de zomer die in het teken staat van aardbeien is het nu tijd voor de winterse smaken zoals noten, karamel en chocolade. Toch doet het rood fruit en ook de blauwe bes en braam het ook heel goed in deze periode en zeker als je dit samen laat komen met een warme smaak zoals chocolade. Ook kunnen we ons weer helemaal richten op mijn specialiteit, het chocoladewerk. Zoals lekkere flikken in alle varianten, van florentine tot mooie herfstchocolade. Natuurlijk komen de chocolade letters ook weer in zicht.
Om deze producten onder een nog betere omstandigheid te kunnen maken zijn we op dit moment de banketbakkerij aan het dorp aan het verbouwen. Er wordt een nieuwe productieruimte en chocoladeatelier gerealiseerd. Alsmede een ijsbereidingsruimte waar ik in een latere column als de blaadjes weer verdwijnen en het lentezonnetje weer doorkomt bij u op terugkom.
Kortom wij zitten niet stil bij de bakkers Lamers. We willen u steeds weer kunnen verrassen en laten genieten van het lekkers wat we voor u maken. Fijne Herfst!'

Melvin Snellen,
de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant