De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers.

Veel lekkers tijdens heerlijke dagen van Sinterklaas

Zakelijk 278 keer gelezen

'Elk jaar ben ik weer blij als de decembermaand en vooral al het werk dat ermee gepaard gaat, voorbij is. Als alles goed verlopen is en iedereen tevreden is, is dat natuurlijk een extra bonus.

Ik ben dan ook blij dat het gelukkig nog een jaar duurt. Maar als het dan oktober wordt en we starten met de roomboter-anijskrollen en de speculaas die door de bakkerij en de winkels geurt, dan begint het weer te kriebelen. Bart die zich weer bezig houdt om de lekkerste roomboter-amandelstaaf te bakken. En ik hoef het niet meer te vertellen... met zuiver amandelspijs natuurlijk.
Dennie en Harm die alles van speculaas voor hun rekening nemen. Gewone speculaasjes, mini speculaasjes, speculaasstaven, speculaas cake taartjes. De knapperigheid, het kruidenmengsel, alles moet kloppen.

Melvin met zijn banketteam die aan de slag gaat met slagroomborstplaat, marsepein en speculaas bavarois. Er komt weer een marsepein varken. En die marsepein is natuurlijk ook weer puur amandel en suiker in de juiste verhouding. Dan zijn kleine stukjes net bonbonnetjes. Wij dames in de winkels testen en proeven wat af natuurlijk. Want ja, anders weet je niet waar je over praat! Maar ook voor u staan de proefplankjes klaar, want u wilt ook weten wat u koopt.'

Decemberproeverij
'Over proeven gesproken. Op zaterdag 23 november houden wij weer Decemberproeverij in onze winkels in Oss en Heesch. Er is volop gezelligheid en ter plekke bereiden we decemberproducten voor Sinterklaas en kerst. Kom proeven, proeven en nog eens proeven. Wij heten u van harte welkom van 10.00 tot 15.00 uur in onze winkels. Graag tot dan!'

Lizzy Lamers-Green,
de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant