De Notendames op de Osse markt.
De Notendames op de Osse markt.

Notendames nemen na 43 jaar afscheid van de markt

Zakelijk 6.332 keer gelezen

OSS | De notendames, wie kent ze niet? Anja en José Hoes staan al 43 jaar op de Osse markt. Dinsdag 28 januari staan ze echter voor het laatst met hun kraam in het Osse centrum. "We willen de klanten hartelijk bedankt voor het vertrouwen."

door Leon Voskamp

Na 43 jaar komt er een einde aan de loopbaan van de zussen. Anja is emotioneel als ze praat over het naderende afscheid. "We hebben het altijd met heel veel plezier gedaan. De hele leuke klanten waren onze motivatie. We hebben in de loop der jaren zoveel bijzondere mensen ontmoet. Regelmatig kwamen klanten hier voor een praatje. Met leuke verhalen, maar ook emoties worden gedeeld."
Ze hebben in 43 jaar een grote klantenkring opgebouwd met klanten van allerlei leeftijden. "Leuk om te zien is dat de kinderen die vroeger met hun moeder bij ons kwamen, nu als volwassenen er nog steeds zijn. We willen in ieder geval iedereen bedanken voor hun komst. Welke reacties we de komende dagen kunnen verwachten, weet ik niet. Het afscheid zal zwaar worden, hopelijk kunnen we het droog houden."

Lees komende woensdag een uitgebreid artikel in Weekblad Regio Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant