Beauty & Bride.
Beauty & Bride.

Beauty & Bride: combinatie van outlet bruidsjurken en 'passen voor de lol'

Zakelijk 2.970 keer gelezen

OSS | Met 30 jaar een eigen zaak heeft Hilly Lefeber een schat aan ervaring in de bruidsmode. Sinds november 2019 vestigde ze zich in het Osse centrum. Met Beauty & Bride aan de Burgwal 8-10 heeft ze een outlet met bruidsmode en avondkleding. Daarnaast is ze het concept 'Passen voor de lol' gestart. "Ik vind dit superleuk om te doen en heb er alle vertrouwen in dat het slaagt in Oss."

Lefeber woonde in Den Haag, maar twaalf jaar geleden verhuisde ze vanwege de liefde naar Heesch. Ze runde een zaak in Amsterdam, maar in 2019 besloot ze ermee te stoppen. "Ik had nog heel veel jurken, maar heb een groot aantal aan het goede doel geschonken. Ik ben mezelf toen af gaan vragen wat ik wilde gaan doen. Uiteindelijk besloot ik toch door te gaan met bruidsmode, omdat ik het 'gewoon' erg leuk vind. Wel wilde ik verder zonder personeel. In Oss kwam er een geschikt pand voorbij aan de Burgwal. In 2013 had ik ook al eens gekeken naar een locatie in Oss, maar toen vond ik de tijd niet rijp. Nu wel en nadat we in november de sleutel kregen, hebben we het hele pand een metamorfose gegeven. Ik ben erg tevreden met het resultaat."

Outlet
Met Beauty & Bride verkoopt ze bruidsmode en avondkleding van exclusieve designers. "Je betaalt voor gloednieuwe jurken makkelijk duizenden euro's. In mijn zaak is 1.000 euro de maximumprijs. Klanten krijgen minimaal 50 procent korting, zeer de moeite waard dus. Ondanks dat we een outlet zijn, krijgen klanten alle aandacht. Ze mogen hier rustig passen en ze krijgen een professioneel advies. We werken wel alleen op afspraak, zodat er alle tijd is."

Passen voor de lol
De outlet combineert ze met 'Passen voor de lol'. "Dat is in de Randstad een groot succes en ik wilde dat ook graag in Oss aanbieden. Een groep meiden kan een sessie boeken en dan mogen ze hier jurken passen. Je ziet dat die meiden ontzettend veel lol hebben. Van collega's, families of een vrijgezellenfeest, we zien diverse groepen binnenkomen. Er worden tijdens 'Passen voor de lol' ontzettend veel foto's gemaakt en met een mooie achtergrond erbij zijn dat prachtige 'Instagram-waardige' foto's.

Contact
Meer informatie is verkrijgbaar via (06) 28 57 30 99. Kijk ook op www.beautyandbride.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant