De bakkers Lamers maakt weer volop Paasproducten.
De bakkers Lamers maakt weer volop Paasproducten. Foto: Hans van der Poel 06 31918770

De bakkers Lamers druk bezig met heerlijke Paasproducten

Zakelijk 571 keer gelezen

OSS/HEESCH | Je zou het bijna vergeten, maar het is komende zondag en maandag Pasen. Drukke tijden voor de bakkers Lamers die ondanks deze coronacrisis hard aan het werk zijn om lekkere producten te maken. "We hopen dat we mensen in deze moeilijke tijd toch een glimlach op het gezicht kunnen toveren", zegt mede-eigenaar Melvin Snellen.

Pasen is normaal gesproken één van de drukste tijden van het jaar. Deze periode rondom het coronavirus is het echter afwachten hoe druk het gaat worden. "Je merkt dat het overal een stuk rustiger is en dat mensen stiller zijn. Mooi is wel dat er de laatste tijd steeds meer bedrijven bij ons bestellen om hun werknemers een hart onder de riem te steken. Wij gaan in ieder geval ons uiterste best doen om van Pasen een liefde- en sfeervolle tijd te maken." De bakkers Lamers heeft onder andere een knapzak gemaakt met daarin allerlei producten die thuis afgebakken kunnen worden. "Zoals broodjes, croissantjes en broden die je in de oven op kunt warmen. Maar we maken nog veel meer lekkere dingen, zoals bijvoorbeeld een assortiment heerlijk paasgebak en chocoladeproducten. Bij ons kun je slagen voor een heerlijk Paasontbijt of een brunch."

Bezorgen
De winkels in Oss en Heesch zijn open, maar het is ook mogelijk om via de webshop op www.bakkerij-lamers.nl te bestellen. Bestellingen kunnen op de gewenste data en tijdstip worden opgehaald bij de pick-up points in Heesch, Oss, Haren, Maren-Kessel of Uden. "Het is ook mogelijk om thuis te laten bezorgen op dinsdag, donderdag en zaterdag."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant