Logo kliknieuws.nl/oss
Ter Horst van Geel.
Ter Horst van Geel.

Peter ter Horst: 'In deze tijd schakelen we paar tandjes bij'

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Het zijn zware tijden voor veel ondernemers. Volgens directeur Peter ter Horst van damesmodeketen Ter Horst van Geel is het een periode van overleven. Toch ziet de Ossenaar een positieve ontwikkeling ontstaan. "Er is bij veel mensen het besef dat kopen bij de lokale ondernemer nu erg belangrijk is."

Volgens Ter Horst waren de eerste weken van de coronacrisis dramatisch voor de omzet van zijn winkels, maar is er de laatste weken een lichte stijging in het aantal bezoekers te zien. "April en mei zijn altijd de beste maanden in de mode. Die topverkoop zit er niet in, maar we zien een voorzichtige kentering in de omzetstroom." Ter Horst van Geel is altijd op zoek naar creatieve manieren om haar klanten te verrassen. "In deze tijd schakelen we een paar tandjes bij. We zenden bijvoorbeeld iedere zaterdag om 11.00 uur via social media een semi-live modeshow uit. Zo kunnen onze klanten op afstand genieten van de nieuwste mode, een wekelijks inspiratiemoment. Maar ook met verschillende acties, persoonlijke modevlogs en e-mailnieuwsbrieven vol trends zijn we zichtbaar voor de klant. We blijven inspireren, ook in al onze winkels die met de nodige voorzorgsmaatregelen gewoon geopend zijn."

Dankbaar
Ondanks deze zware tijd is Ter Horst optimistisch. "We doen ons uiterste best zodat klanten erg tevreden zijn over hun ervaringen met Ter Horst van Geel. Het mooie is dat we merken dat veel mensen het ons gunnen. Wij zijn ze dankbaar voor het vertrouwen."

Lees meer op de Centrumpagina in Weekblad Regio Oss.

Meer berichten