Wilma van Ballegooij van Urnen & Emoties / Pieter Breughel.
Wilma van Ballegooij van Urnen & Emoties / Pieter Breughel.

Urnen & Emoties op Walplein: 'Er is bij ons van alles mogelijk'

Zakelijk 3.685 keer gelezen

Urnen & Emoties is sinds een aantal weken gevestigd aan het Walplein 22 in het Osse centrum. Al direct bij binnenkomst zijn bezoekers onder de indruk van deze 'huiskamer'. "Kom ook eens binnenwandelen, dan wordt u geraakt door de warme uitstraling", aldus Frank en Wilma van Ballegooij.

Het echtpaar werkte vele jaren in hun pand aan de Singel 1940-1945. Daar is momenteel een grote verbouwing aan de gang. Daarom kozen ze tijdelijk voor een pand aan het Walplein. Met veel plezier zijn ze gevestigd op nummer 22. "We zijn geholpen door attente mensen. Ze hebben uitstekend met ons meegedacht in deze bizarre tijd. Uiteraard zijn we tevreden met een plek in de stad. Er lopen veel mensen langs en zo trekken we ook klanten die ons nog niet kenden."

Pieter Breughel
Al vele jaren staat Pieter Breughel bekend als professionele lijstenmakerij. Daarin zijn veel mogelijkheden, die Frank graag vrijblijvend met geïnteresseerden deelt. De andere hoofdmoot is 'Urnen & Emoties'. Van urnen, assieraden, symbolieken tot graf- en urnmonumenten; er is van alles mogelijk.

Luisterend oor
"Mensen komen hier binnen met een traan, maar vertrekken weer met een glimlach. Ze mogen hier in een vertrouwde omgeving hun verhaal doen en wij bieden een luisterend oor. Mensen zijn absoluut geen nummer bij ons. We ondersteunen ze bij alle vragen. Tijdens het gesprek kunnen wij met ideeën komen en/of mensen informeren. We nemen rustig de tijd voor deze moeilijke keuze. Uiteraard staan de koffie en thee klaar."

Juiste snaar
Aan het Walplein is een mooie impressie te zien van de vele mogelijkheden. "Maar eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het kan. Van een heel persoonlijk beeld bijvoorbeeld of een horloge waarin de as verwerkt in kan worden. Het moest de juiste snaar raken en een goed gevoel geven bij de nabestaande. We kunnen de asbestemming verzorgen en mensen kunnen samen met ons de urn vullen, als ze daar behoefte aan hebben."

Lucas Schoot
Sinds kort is Urnen & Emoties verkooppartner geworden van Lucas Schoot Natuursteen in Oss. "Ook met natuursteen is er zoveel mogelijk. Het is een prachtig en duurzaam product. We informeren mensen dan ook graag over de mogelijkheden en de wensen om een mooi bijzonder graf of urnmonument te verwezenlijken, want dat is onze passie. U kunt daarvoor een vrijblijvende afspraak met ons maken en geven u dan graag een rondleiding in onze ruime showroom waar veel te bewonderen is. Uw tijd is onze tijd."

Meer informatie
Pieter Breughel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Bereikbaar via telefoonnummers (0412) 64 62 33 en (06) 38 94 48 28 of stuur een e-mail naar info@pieter-breughel.nl. Neem ook eens een kijkje op de website www.pieter-breughel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant