Logo kliknieuws.nl/oss
Klanten bij de Food Loods Oss.
Klanten bij de Food Loods Oss.

Luxe kwaliteitsproducten voor groothandelsprijzen bij Food Loods Oss

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Food Loods Oss is een specialist in barbecuevlees, accessoires en Bastard barbecues. Normaal gesproken is de zaak aan de Angelenweg 77 in Oss een kleine groothandel voor zelfstandige ondernemers. Vanwege de coronacrisis zijn deze tijd echter ook particulieren welkom voor kwaliteitsproducten voor groothandelsprijzen.

De Food Loods Oss opende in maart 2017 de deuren. Het is een onderdeel van Euromeat, een bedrijf met een historie van zo'n 40 jaar. Al ruim 10 jaar runnen Ronnie en Marlou Jongenelen het bedrijf. Euromeat is flink gegroeid en bedient momenteel zo'n 500 horecagelegenheden en cateraars door heel Nederland. Alles wordt op maat gemaakt door vakslagers op een moderne productielocatie. In totaal werken er zo'n vijftien mensen. Voor de coronacrisis waren dagelijks acht koelbussen onderweg om te beleveren.

Beleving
Omdat de klant producten wil zien, voelen en proeven werd de Food Loods Oss ingericht. Een showroom van dé barbecuespecialist met vlees, vis, kruiden, wijn en meer. Zo staat er een professionele demonstratiekeuken en worden er workshops, trainingen, proeverijen en productpresentaties gegeven. "Het is een mooi verlengstuk van ons bedrijf geworden. Klanten willen beleving en dat hebben we gecreëerd in de Food Loods Oss", aldus Ronnie Jongenelen.

Luxe producten
Food Loods Oss / Euromeat heeft een heel breed aanbod. Van varken, rund, kalf, lam, kip tot vis. "Als horecagroothandel hebben we veel luxe producten van de hoogste kwaliteit. Van picanha, tomahawk, shortrib tot diamanthaas. Dat zie je nergens anders in deze omgeving. Als groothandel hebben we bovendien scherpe prijzen."

Particulieren
De onderneming is er voor alle zelfstandig ondernemers. Vanwege de coronacrisis mag het familiebedrijf van de gemeente Oss deze tijd ook aan particulieren verkopen. En gezien de drukte valt dat in de smaak van inwoners van Oss en omstreken. "We merken dat onze producten erg in trek zijn bij mensen en al helemaal omdat het vaak grote stukken vlees zijn. Het is nu het barbecueseizoen en die markt is booming. Hier kun je alles halen voor de barbecue. Van een lekker stuk vlees tot een fles wijn of een zak houtskool."

Aanbieding
Food Loods Oss heeft regelmatig goede aanbiedingen. Zoals in de maand mei een luxe snackbox met 30 stukken vlees (frikandel, gehaktbal, mexicano, saté kroket, gehaktstaaf en kipcorn) voor 10 euro. "Wat ook leuk is dat veel mensen uit Oss en omgeving nu voor het eerst binnenlopen. Ze kenden onze zaak veelal wel, maar waren er nog niet geweest. Een mooie kans voor ons om het bedrijf te presenteren aan een nog breder publiek."

Meer informatie
Food Loods Oss is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.foodloodsoss.nl of op de Facebook-pagina Food Loods Oss. Een e-mail sturen kan naar info@foodloods.nl

Meer berichten