Christian Chocolaterie en Patisserie.
Christian Chocolaterie en Patisserie.

Osse centrumondernemers organiseren bakwedstrijd

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Kookstijl en Christian Chocolaterie Patisserie houden zaterdag 6 juni een bakwedstrijd speciaal voor kinderen/jongeren tot 16 jaar. "Aanleiding is dat we de afgelopen weken veel 'bakkers' binnen krijgen in de winkel. Kinderen gaan minder naar school en bakken is erg populair", aldus Jacqueline Snellen van Kookstijl.

De bedoeling is dat men 6 juni de taart naar Kookstijl komt brengen (deelnemers krijgen een tijdslot in verband met coronamaatregelen). Er zijn geen regels wat betreft uiterlijk, grootte of smaak, ze mogen hun creativiteit de vrije loop laten. Ook mogen ze als duo deelnemen.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven tot en met 2 juni via winkel@kookstijl.nl. Zet in de mail je naam en leeftijd en de naam van de taart.

Prijs
Snellen, Susan (bakspecialist van Kookstijl) en Christian van Kempen (eigenaar Christian Chocolaterie Patisserie) zullen aan het einde van de dag de taarten beoordelen en de winnaars bekendmaken. Er zijn bakpakketten van Kookstijl te winnen en een workshop bij Christian. "En niet te vergeten eeuwige roem."

Meer berichten