Martin van Heel aan het werk bij Gérard Peters, keurslager.
Martin van Heel aan het werk bij Gérard Peters, keurslager.

Goud voor barbecueworst van Gérard Peters, keurslager

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | De barbecueworst van Gérard Peters, keurslager is door de Vereniging van Keurslagers opnieuw met goud beloond. "Consumenten mogen er vanuit gaan dat het hier altijd perfect is."

De barbecueworsten die goud krijgen, dat is al jaren het geval bij Gérard Peters, keurslager. Vanzelfsprekend is het echter niet, want dat vereist iedere dag weer dat het product van hoge kwaliteit is. Deskundige keurmeesters keurden de ambachtelijke barbecueworst op kleur, samenstelling, geur, smaak en de juiste 'bite'. "Iedere dag werken we er hard voor om tot het allerbeste product te komen. We maken de worst met de grootste zorg en gebruiken hiervoor de beste grondstoffen. Bovendien is alles vers, dat is ontzettend belangrijk. De gouden bekroning is een mooie waardering", aldus Peters.

Gouden producten
De barbecueworst is niet het enige product met een gouden randje. Ook de rookworsten, spareribs en rundergehakt van de Osse keurslager zijn al vaak met goud bekroond. Bij Gérard Peters, keurslager wordt enkel gebruikt gemaakt van kwaliteitsvlees. Deze is afkomstig van strikt geselecteerde leveranciers waar onder meer duurzaamheid en biologisch boeren hoog in het vaandel staan. "Mensen vinden het steeds belangrijker om te weten waar producten vandaan komen en leggen de lat hoog qua kwaliteit. Wij zijn heel erg bezig met het milieu en een goed leven voor de dieren. Vlees moet voor ons aan speciale eisen voldoen."

Meer berichten