Martijn en Albertine Verbruggen.
Martijn en Albertine Verbruggen.

'Linolux shop-in-shop goede aanvulling op onze winkel'

Zakelijk 845 keer gelezen

OSS | Verbruggen Keukens Slapen Wonen Accessoires aan de Frankenweg 25-27 in Oss is de coronacrisis goed doorgekomen. De specialist op de Woonboulevard is niet dichtgegaan en is de klanten dankbaar dat ze het vertrouwen zijn blijven houden. "Wij hebben vertrouwen in de toekomst", aldus Albertine Verbruggen, die het familiebedrijf runt met broer Martijn.

Tijdens de coronacrisis waren/zijn veel mensen thuis en vaak op zoek naar iets nieuws en moois in huis. Bij Verbruggen Keukens Slapen Wonen Accessoires zijn ze aan het juiste adres. "We hebben in ons pand uiteraard maatregelen getroffen, want de veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Er is hier gelukkig veel ruimte, zodat het afstand houden goed mogelijk is."

Linolux shop-in-shop
De afgelopen tijd is er bij Verbruggen hard gewerkt aan de nieuwe Linolux shop-in-shop. "Een super goede aanvulling op onze winkel. We hadden al het nodige bedtextiel, maar bad- en keukentextiel is nieuw voor ons. Van badlakens, badjassen, spreien tot theedoeken en dekbedovertrekken: het niveau van de producten is heel hoog. We werken met topmerken als Livello, Vandijck en Essenza. In alle kleuren en maten verkrijgbaar. Het is een gat in de markt en we merken dat er veel vraag naar is. Uiteraard voorzien wij klanten van een persoonlijk en professioneel advies."

Toekomst
Met de nieuwe shop-in-shop en allerlei uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden is het bedrijf klaar voor de toekomst. "Ik wil daarbij mijn complimenten uitspreken aan onze collega's. We hebben zo'n superfijn team. Met z'n allen blijven we er volle bak en met veel vertrouwen tegenaan gaan."

Meer informatie
Verbruggen keukens, slapen, wonen en accessoires is bereikbaar via (0412) 62 36 98 of info@verbruggenoss.nl. Kijk voor meer info op www.verbruggenoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant