Logo kliknieuws.nl/oss
Rinaldo en Marian Hermes van Hermes Koeriersdiensten.
Rinaldo en Marian Hermes van Hermes Koeriersdiensten.

'Hermes Koeriersdiensten werkt snel, maar ook heel netjes'

  •   1144 keer gelezen   Zakelijk

OSS | Toen Marian Hermes november 2019 startte als koerier bij DHL, durfde ze niet te dromen dat ze iets meer dan een half jaar later een succesvol ondernemer zou zijn. De Osse startte Hermes Koeriersdiensten en op 1 juli komt er een nieuwe tak bij: post- en pakketbezorging in Oss en omgeving. "Voor de middag gebracht, dezelfde dag nog bij de klant."

Toen er een route bij DHL vrijkwam, sprong Marian daar met Hermes Koeriersdiensten op in. Al snel volgden meer routes. Momenteel heeft ze vier personeelsleden in dienst. "In de coronatijd zijn mensen veel meer online gaan bestellen. Het is een erg drukke periode en ons bedrijf is in korte tijd flink gegroeid."

Same day delivery
Op zoek naar een nog bredere dienstverlening kwam de ambitieuze Osse onderneemster -samen met haar man Rinaldo- op het idee om te starten met post- en pakketbezorging in Oss en omgeving. Daarvoor opent het 7 juli een eigen pand aan de Galliërsweg 31 D1. Zakelijke post, goederen of pakketten (maximaal 500 kilo) komt het bedrijf voor 12.00 uur ophalen en dan wordt het dezelfde dag nog bezorgd. Particulieren kunnen hun post voor 13.30 uur afgeven bij servicepunt Magic-Time aan de Klingenstraat 29 in Oss. "We kunnen ons hiermee onderscheiden van andere koeriersdiensten. Same day delivery. Een ander groot voordeel is dat er korte lijntjes zijn. De pakketjes hoeven niet eerst naar een groot verzamelpunt vervoerd te worden, waardoor de kans op schade veel kleiner is. Wij vinden het belangrijk om snel, maar ook heel netjes te werken. We zijn een betrouwbaar bedrijf en bieden veel service."

Meer informatie
Ook voor spoedritten kunnen partijen contact opnemen met Hermes Koeriersdiensten. Bereikbaar via (06) 57 60 72 87 of stuur een e-mail naar info@hermeskoerierdiensten.nl.

Meer berichten