Logo kliknieuws.nl/oss
Stephanie Jansen van Stef's Stoffen.
Stephanie Jansen van Stef's Stoffen.

Stef's Stoffen tevreden over start in Oss: 'Stoffen moet je voelen en zien'

  •   1585 keer gelezen   Zakelijk

OSS | Stef's Stoffen zou op 1 april de deuren openen aan de Kerkstraat 56 in Oss. Vanwege het coronavirus werd dat 10 juni. Stephanie Jansen is ondanks de verlate start tevreden over de eerste weken in het Osse centrum. "We krijgen erg enthousiaste reacties van klanten. En iedereen vertrekt met een glimlach op het gezicht, dat is het belangrijkst." 

Stephanie Jansen kreeg de liefde van het vak mee van haar schoonfamilie. Die zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in stoffen. Samen met haar vriend Ramon Aarts besloot ze vijf jaar geleden een eigen zaak te beginnen. "Ik vond naaien, creatief bezig zijn en mooie dingen maken al erg leuk. Samen met het ondernemerschap dat in de genen van mijn vriend zit, zijn we dit avontuur aangegaan. En dan deden en doen we nog steeds met veel plezier."

Verhuizing
Stef's Stoffen was vijf jaar in de Molenstraat in Veghel. In 2020 besloot ze naar het Osse centrum te verhuizen. "Uit het Veghelse centrum vertrokken veel ondernemers. Oss heeft veel meer te bieden. Je kunt hier eventueel een aankoop in onze winkel combineren met een bezoekje aan andere ondernemers. Bovendien kwam het goed uit vanwege onze privésituatie. Ons tweede kindje is op komst en nu hebben we minder reistijd. Ook staan we op zaterdag op de markt in Venlo en vrijdagavond zijn we zo bij de zaak om in te laden." Ze noemt de verhuizing wel spannend. "Natuurlijk, het is een gok. Komen onze oude klanten weer bij ons terug? We hadden klanten uit Veghel, maar ook uit Uden en veel uit de gemeente Oss. Gelukkig hebben we al veel bekende gezichten gezien en uiteraard mochten we al veel nieuwe klanten verwelkomen."

Persoonlijk contact
In een tijd waarin veel mensen online shoppen, gelooft Stephanie in de fysieke winkel. "Stoffen moet je voelen en zien. Kleuren komen online heel anders over. Service en advies krijg je bovendien niet via internet. In een winkel kun je veel beter slagen."

Breed aanbod
Bij Stef's Stoffen is er een groot assortiment aan stoffen. Er zijn diverse merken verkrijgbaar, zoals See you at Six. "Iedere 1 a 2 weken hebben we nieuwe stoffen. Vernieuwing van het aanbod vinden we belangrijk." Ze vervolgt: "Hier kun je terecht voor hippe en trendy stoffen, maar ook voor klassiek. Stoffen voor vrouwen, voor kinderen of voor de babyuitzet. Iedereen kan hier terecht."

Vertrouwen
Stephanie kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst. "In het Osse centrum zijn we de enige stoffenzaak en we merken dat er behoefte aan was. Ons doel is om mensen een tevreden gevoel te geven. Dan komen ze graag een volgende keer terug."

Meer informatie
Stef's Stoffen is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Meer informatie via (0412) 20 26 59 of info@stefsstoffen.com.. Kijk voor meer informatie op www.stefsstoffen.com of de Facebook-pagina.

Meer berichten