Logo kliknieuws.nl/oss
Marscha van de Poppel en Marion Teuwen. (Foto: VOLOP Oss, Facebook)
Marscha van de Poppel en Marion Teuwen. (Foto: VOLOP Oss, Facebook)

'Keramiek blijft verrassen en inspireren'

  •   753 keer gelezen   Zakelijk

OSS | Keramiekatelier Écht Marion opent deze week de deuren in het Osse centrum. Dankzij bemiddeling van VOLOP Oss kan ze aan de slag aan de Heuvel 22i. "Dit is een prachtige kans."

Marion Teuwen startte in 2016 met haar keramiekatelier. Met een pand in het Osse centrum komt een droom voor haar uit. "Vanwege de coronamaatregelen kon ik in mijn atelier aan huis geen lessen en workshops meer geven. De 1,5 meter afstand was niet mogelijk. In de zoektocht naar een nieuw pand kregen we van centrummanager Jack van Lieshout de tip over de mogelijkheden van VOLOP Oss. Ik ben in gesprek gegaan met projectleider Marscha van de Poppel en mijn idee bleek geschikt te zijn. Toen de Heuvel 22i in beeld kwam, was ik erg enthousiast."

Expositieruimte
Teuwen had al jaren de wens om ooit in het Osse centrum te starten als ondernemer. "Met een eigen draaischijf en een oventje in een klein winkeltje, ik zag het al voor me. Vanwege de kosten was dat niet haalbaar voor me. Dankzij VOLOP Oss wel en ik heb een prachtige ruimte gekregen. Beneden komt er een winkeltje en is de ruimte waar ik les ga geven. Er komen handvormers en draaischijven te staan. Op de eerste verdieping komt een expositieruimte."
Met haar keramiekatelier brengt ze haar passie en enthousiasme over op anderen. "Waarom ik klei zo'n mooi product vind? Keramiek blijft verrassen en inspireren. Tijdens de lessen en workshops gaan we aan de slag om iets moois te maken. Van een vogelhuisje tot schalen: alles is mogelijk. Van vriendinnengroep tot een bedrijfsuitje, laat je verrassen."

Meer berichten