Pand van Naaimachinehuis Jan de Klijn gerestyled | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/oss
Jan de Klijn in Naaimachinehuis Jan de Klijn.
Jan de Klijn in Naaimachinehuis Jan de Klijn.

Pand van Naaimachinehuis Jan de Klijn gerestyled

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Naaimachinehuis Jan de Klijn heeft de winkel volledig verbouwd. Het pand aan de Hooghuisstraat 39 in Oss is klaar voor de toekomst. "Het is hartstikke mooi geworden en dat vinden de klanten ook", aldus ondernemer Jan de Klijn.

Al 35 jaar is De Klijn gevestigd aan de rand van het Osse centrum. "We doen dit werk met ontzettend veel plezier. De omgang met mensen is het leukst. Mijn passie voor naaimachines? Het is een prachtig product dat in de loop der jaren steeds moderner is geworden. Je kunt er zoveel mooie dingen mee maken. Mooi om te zien is dat de naaimachine ook steeds vaker wordt gebruikt door jongeren." De Klijn vond dat het tijd was om het pand te restylen. Er is hard gewerkt aan de metamorfose en vorige week gingen de deuren weer open. "We hebben het flink aangepakt. Zo is bijvoorbeeld het plafond vervangen, ligt er een nieuwe vloer en is de toonbank verplaatst. Aan de linkerkant hangen de fournituren. Je herkent het bijna niet meer terug."

Naaimachines
Naaimachinehuis Jan de Klijn is het adres voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands naaimachine. Van Lewenstein, Brother tot Juki: er wordt gewerkt met topmerken. "Maar ook voor reparaties van naaimachines zijn mensen hier welkom. We repareren de machine binnen twee dagen." Op alle reparaties is er een garantie van drie maanden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.jandeklijn.nl. Bereikbaar via (0412) 62 29 86 of info@jandeklijn.nl.

Meer berichten