Logo kliknieuws.nl/oss
Het team van Akker Makelaardij.
Het team van Akker Makelaardij.

Akker Makelaardij opent ook kantoor in Oss

  •   2448 keer gelezen   Zakelijk

OSS/HEESCH | Akker Makelaardij is een gevestigde naam in Heesch en omgeving. Ook in de gemeente Oss is het aanbod in de loop der jaren steeds groter geworden. Om kopers en verkopers van huizen nog beter te kunnen helpen, heeft het familiebedrijf in mei van dit jaar een kantoor geopend aan de Geurdenhof 46 in Oss. "We hechten veel belang aan persoonlijk contact", aldus Thijmen van den Akker.

Adri van den Akker startte 16 jaar geleden in Heesch met Akker Makelaardij. Het is inmiddels een begrip in de hele regio. Zijn zoon Thijmen en dochter Veerle hebben de passie voor de makelaardij meegekregen en werken ook als makelaar in het bedrijf. Thijmen: "Ons bedrijf groeit en we hebben het team verder uitgebreid. We hebben een heel divers, ambitieus team. Met jarenlange ervaring, maar ook met enthousiaste jonge mensen. We kunnen inspringen op alle ontwikkelingen."

Persoonlijk contact
Ook in Oss en omgeving kiezen steeds meer mensen ervoor om hun woning via Akker Makelaardij te verkopen. "Omdat wij dicht bij onze klanten willen zijn, hebben we besloten om ook een pand in Oss te openen." Verkopers en (potentiële) kopers kunnen tijdens openingstijden binnenlopen voor vragen, maar de makelaars zijn ook altijd mobiel bereikbaar. "Het (ver)kopen van een huis is iets wat je niet vaak in je leven doet. Een spannend traject en natuurlijk kun je daar vragen over hebben. Mensen kunnen ons zowel tijdens of na kantoortijden bellen als ze iets willen weten of een e-mail of WhatsApp sturen. We reageren zo snel mogelijk. Die service en het persoonlijke contact vinden onze klanten en wij zelf fijn." Het pand aan de Geurdenhof is centraal in Oss gelegen en je kunt gratis voor de deur parkeren.

Kennis
Akker Makelaardij is dé juiste partner voor particuliere en zakelijke klanten. "We hebben veel kennis van de markt. Bij ons kunnen mensen rekenen op een deskundige en persoonlijke begeleiding. We zitten overal bovenop en regelen alles van A tot Z. Er zijn korte lijntjes en ons team is heel betrokken en flexibel. Een afspraak is snel gemaakt." Het makelaarskantoor benadrukt dat een realistisch beeld scheppen heel belangrijk is. "De woning moet er zo goed mogelijk uitzien, maar wel realistisch. Het mag niet zo zijn dat je tijdens een bezoek niet aan de hoge verwachtingen kunt voldoen. Wij zorgen voor heel goede foto's (geen extra kosten) en duidelijke plattegronden. Alles om de woning zo goed mogelijk in beeld te brengen. En uiteraard doen we er veel aan om het onder de aandacht te brengen van een breed publiek, onder andere door Funda, social media en onze eigen unieke Woonkrant. We werken met een all-in courtage, zodat mensen vooraf al weten wat het geheel gaat kosten."

Afspraak
Heeft u plannen om een woning te (ver)kopen of heeft u een officieel taxatierapport nodig? Loop eens binnen aan de Geurdenhof 46 in Oss of 't Dorp 126 in Heesch om een afspraak te maken, bel naar (0412) 47 46 87 of stuur een appje naar (06) 14 92 02 83.. De waardebepaling is gratis. Meer informatie op de website www.akkermakelaardij.nl of ga naar de Facebook-pagina.

Meer berichten