Logo kliknieuws.nl/oss

Volksuniversiteit Oss viert jubileum met feestweek

  •   64 keer gelezen   Zakelijk

OSS | Volksuniversiteit Oss bestaat dit jaar 50 jaar en organiseert een feestweek om dit samen met iedereen te vieren. Van woensdag 9 september tot en met zondag 13 september worden er diverse workshops gegeven. Deelname is gratis. Inschrijven is mogelijk, kijk voor het programma op www.volksuniveristeitoss.nl/gratis-workshops-feestweek.

Al 50 jaar is Volksuniversiteit Oss dé taalaanbieder in deze regio. Maar daarnaast heeft ze ook een uitgebreid aanbod op het gebied van onder meer persoonlijke ontwikkeling, kunst & maatschappij, digitaal en ondernemen. Kortom, een breed aanbod voor iedereen. Door de jaren heen heeft Volksuniversiteit Oss dan ook haar sporen verdiend op het gebied van klassikale cursussen in kleine groepen.

Feestweek
Om eenieder te laten mee genieten van het jubileum, organiseert Volksuniversiteit Oss een feestweek van 9 tot en met 13 september. In deze week worden vele gratis workshops aangeboden. Op deze manier kun je kennis maken met de Volksuniversiteit en haar diverse cursussen en workshops, welke ook dit najaar in het programma zijn opgenomen.

Online inschrijven
Wil je deelnemen aan één van de gratis workshops, meld jezelf dan online aan. Bovendien ontvang je bij inschrijving van een cursus én betaling vóór 15 september 2020 een korting van 4% op het gehele cursusaanbod. Kijk voor het volledige aanbod op www.volksuniversiteitoss.nl.

Informatie taalcursussen
Heb je specifieke vragen over een taalcursus? Kom dan naar een open dag, waarbij taaldocenten aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en je niveau te bepalen. Je kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig. De data zijn donderdag 3 september van 19.00 tot 21.00 uur bij het Udens College aan de President Kennedylaan 22B, maandag 7 september van 19.00 tot 21.00 (alléén Nederlands NT2) bij de Volksuniversiteit Oss aan de Kruisstraat 94 en zaterdag 12 september van 10.00 tot 16.00 uur bij de Volksuniversiteit.

Meer berichten