Logo kliknieuws.nl/oss
Het team van Yes Haarmode.
Het team van Yes Haarmode.

Yes Haarmode leukste kapsalon van Oss: 'Erkenning voor inzet'

  •   922 keer gelezen   Zakelijk

OSS | Yes Haarmode is verkozen tot leukste kapsalon van Oss. Na het tellen van het aantal stemmen en het berekenen van de gemiddelde waardering kwam de salon aan de Witte de Withstraat 5 als winnaar uit de bus. "Het is natuurlijk leuk dat het wordt gewaardeerd wat we creëren in onze salon", aldus eigenaresse Sandra.

De gemiddelde waardering was een 9.6. "Dit cijfer en deze titel geven ons erkenning voor de inzet die wij tonen. Ik ben heel erg trots op ons team." Yes Haarmode -dat in 2014 ook meedeed aan de wedstrijd- is een trendy salon voor dames, heren en kinderen. Mede dankzij de titel blijft de salon groeien. "We zijn altijd in beweging en groeien ieder jaar. Door deze titel zullen er zeker weer mensen bij komen, altijd leuk. Van jong tot oud, iedereen is welkom. Die diversiteit maakt het extra leuk, het is altijd een uitdaging."

Beleving
Wat is volgens Sandra de succesfactor van haar kap- en schoonheidssalon? "Mensen voelen zich thuis bij ons, dat is belangrijk. Er hangt hier een relaxte en gezellige sfeer, een prettige beleving. Het team is enthousiast, heel betrokken, professioneel en we hebben een hele goede prijs-kwaliteitverhouding." Het team is ook altijd in ontwikkeling. "Ieder teamlid heeft zo haar eigen specialiteit en persoonlijkheid en daar maken we als team gebruik van. Met cursussen blijven we up-to-date." Ze kijkt met vertrouwen naar de toekomst: "We blijven dit pad volgen vol met enthousiasme. Voor iedereen kunnen we een passende creatie maken." Bereikbaar via (0412) 62 29 87 of kijk op www.yeshaarmode.nl.

Meer berichten