Roman Telecom.
Roman Telecom.

'De klant is koning bij ons'

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Roman Telecom heeft zich enkele weken gevestigd aan de Heuvel 13a. In de zaak in hartje Oss kunnen mensen op zoek gaan naar een nieuwe smartphone of accessoires en is het tevens mogelijk om een smartphone te laten repareren. 

De passie voor telefoons zit in het bloed van de onderneemster van Roman Telecom. Haar ouders waren één van de eerste ondernemers met een telefoonzaak in Amsterdam. Ook haar broer en zus runnen een telecomzaak. “Ik heb in het weekend en vakantie veel meegewerkt in onze familiebedrijven. Zelf heb ik de laatste jaren gewerkt als doktersassistente, maar toen ik iets nieuws wilde, wist ik al snel wat ik wilde gaan doen. Wat kan ik beter dan een eigen telecomzaak? Ik heb in de loop der jaren veel ervaring en kennis opgedaan.” In haar zoektocht naar een pand kwam de Heuvel in het Osse centrum in beeld. “Een prachtig pand op een zichtlocatie. Het is bovendien vlakbij mijn eigen huis. Ik kan zelfs lopend naar mijn werk, ideaal. “

Service
Bij Roman Telecom -vernoemd naar haar oudste zoon- verkoopt ze telefoons van diverse merken. “En als we ze niet op in onze uitgebreide voorraad hebben, dan bestellen we het toestel.” Ook voor accessoires en reparaties zijn mensen aan het juiste adres. “Van het vervangen van een display of een speaker tot waterschade, wij kunnen het maken. Als mensen vragen hebben over hun telefoon, dan helpen wij ze kosteloos. We willen service verlenen en zijn blij als we kunnen helpen.”

Vertrouwen
De eerste weken verlopen goed voor Roman Telecom. Al flink wat mensen hebben een bezoek gebracht aan deze aanwinst in de Osse stad. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we het goed gaan doen. We gaan er voor 100 procent voor en willen mensen zo goed mogelijk helpen. De klant is koning.”

Meer informatie
Roman Telecom is geopend op maandag van 12.00 tot 18.00 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina.

Meer berichten