Logo kliknieuws.nl/oss
Brood en Beleg Oss verkoopt kazen van Weydeland.
Brood en Beleg Oss verkoopt kazen van Weydeland.

Brood en Beleg Oss opent prachtige hoek voor de kazen

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Het pand van Brood en Beleg aan de Singel 1940-1945 173 in Oss krijgt komende zondag een kleine metamorfose. Het assortiment kaas krijgt daardoor een betere plek. "We verkopen heerlijke kazen en willen dit nog meer onder de aandacht van mensen brengen", aldus eigenaren Wilma en Nicky Strik.

Wilma en Nicky gingen ruim drie jaar geleden van start met Brood en Beleg Oss. Nu in 2020 kijken ze met volle tevredenheid terug. "Het gaat goed, we mogen echt niet mopperen. Er is een duidelijk stijgende lijn. We werken hier met ontzettend veel plezier en passie. Ondanks corona bleef de winkel goed lopen. Op het gebied van bezorgen raakten we in het begin wel wat omzet kwijt, maar we zijn blij dat onze klanten ons trouw zijn gebleven. Bovendien zijn er nieuwe bedrijven bijgekomen. We kunnen de broodjes met onze bezorgdienst op de gewenste plek en tijdstip leveren. Om nog meer bedrijven te bereiken, hebben we op Facebook een aantrekkelijke actie. We hopen daarin nog verder te groeien."

Aanbod
Brood en Beleg Oss heeft een ruim aanbod aan dagelijks vers brood en banket. Het banket wordt door Nicky allemaal zelf gemaakt. "We hebben in onze bakkerij de ruimte om alles vers te maken. Het is mijn passie om met verse artikelen te werken in een ambachtswinkel." Naast brood en banket zijn er tientallen verschillende vleeswaren vers van het mes. Om als speciaalzaak nog meer aandacht te vestigen op de kazen, gaat de zaak zondag verbouwen. "Het gaat een heel mooie moderne hoek worden. Buiten hangen we vlaggen op om mensen erop te attenderen."

Ruim assortiment
Voor de kazen werkt Brood en Beleg samen met leverancier Treur Kaas. De kazen zijn van Weydeland, bekend van de hoge kwaliteit en unieke smaak. Kaas voor op de boterham, bij de borrel- of op een kaasplank. Uiteraard kunnen mensen producten proeven. Vanaf woensdag de 23ste zijn de kazen verkrijgbaar en starten leuke acties. Wilma: "Ons doel is om voor nog meer kwaliteit te gaan, we willen als bedrijf altijd vooruit. We hebben ook iemand extra aangenomen voor in de winkel. Dit om de klant nog meer persoonlijke aandacht te kunnen geven. Een klant is hier namelijk geen nummer en mag altijd zijn of haar verhaal doen." In de 'kaashoek' komen ook allerlei pakketten te staan. "Ideaal om cadeau te geven. Mensen kunnen ook hun eigen pakket met bijvoorbeeld kaas, vlees, noten, brood en wijn samenstellen."

Toekomst
Het echtpaar kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Nicky: "Door corona zijn er steeds meer mensen die kiezen om thuis meer te gaan genieten van lekker eten. Bij ons ben je dan aan het juiste adres. We heten iedereen van harte welkom om hier te komen proeven."

Informatie
Brood en Beleg Oss is maandag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur, dinsdag tot 13.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur. Er zijn voor de deur gratis parkeerplaatsen. Bereikbaar via info@broodenbelegoss.nl of (0412) 63 05 76. Kijk voor meer informatie op www.broodenbelegoss.nl of op de Facebook-pagina.

Meer berichten