Logo kliknieuws.nl/oss
Gerry's oliebollenkraam aan de Vierhoeksingel in Oss.
Gerry's oliebollenkraam aan de Vierhoeksingel in Oss.

Gerry's oliebollenkraam wil mensen verrassen met lekkernijen

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Goed nieuws voor veel mensen in Oss en omgeving. Gerry's oliebollenkraam staat vanaf donderdag 1 oktober weer aan de Vierhoeksingel in Oss. Voor het zeventiende jaar al, maar Gerry Regter Beemer hoopt daar nog vele jaren aan vast te plakken. "Het is altijd een erg leuke tijd."

Gerry bakt al zo'n 25 jaar jaar oliebollen, haar man Jack al meer dan 45 jaar. Sinds 17 jaar staat de kraam aan de Vierhoeksingel in Oss. "Er kwam een standplaats vrij en wij mochten er van de gemeente Oss gaan staan met onze kraam. Een hele leuke plek en we hebben in al die jaren heel veel klanten mogen verwelkomen. We zien al 17 jaar dezelfde gezichten, maar ook ieder jaar nieuwe klanten die graag komen proeven. En ze komen zeker niet alleen uit Oss. Ook uit andere plaatsen rijden ze naar de Vierhoeksingel voor onze lekkere bollen."

Langere periode
Vanwege de coronamaatregelen kon Gerry deze zomer niet op kermissen staan. De gemeente Oss verleent toestemming dat de kraam er dit jaar al op 1 oktober mag staan in plaats vanaf november. Deze tijdelijke coronamaatregel heeft het college van B&W genomen om de ondernemers te ondersteunen. Ook blijft Gerry tot zeer waarschijnlijk half januari staan. De kraam gaat iedere dag van de week open van 11.00 tot 18.00 uur. "Best pittig, maar het werk is ontzettend leuk. Er komen zoveel mensen een praatje maken", zegt ze lachend.
Assortiment
Waarom mensen naar haar oliebollenkraam komen? "Wij gaan voor verse, warme producten. De kraam ziet er altijd netjes en verzorgd uit." Van oliebollen tot onder andere krenten-, appel-, pudding-, kersen- en monchoubollen en van (chocolade)wafels tot appelflappen van een Oudhollands recept: het assortiment is zeer uitgebreid. "We proberen ook ieder jaar te vernieuwen. Met allerlei nieuwe lekkernijen willen we mensen verrassen."

Sinterklaas
Speciaal voor Sinterklaas zijn er bijvoorbeeld Sint- en speculaasbollen. "Maar we hebben dan nog meer feestelijke producten. Kom zeker eens langs om te proeven. We zien u graag bij onze kraan." Er is veel parkeergelegenheid bij de kraam.

Bezorgen
In drukke tijden helpt haar man Jack in de kraam aan de Vierhoeksingel. Ook brengt hij bestellingen rond. "Er zijn veel bedrijven of particulieren die feesten geven, die ons benaderen. Ze kunnen altijd rekenen op verse, warme producten. In de maand januari bezorgen we ook nog warme oliebollen, veel voor nieuwjaarsrecepties."

Aanbiedingsbon
Kijk voor een aantrekkelijke aanbiedingsbon elders in deze editie van Weekblad Regio Oss. Kijk voor aanbiedingen op de Facebook-pagina 'Gerry's oliebollenkraam oss vierhoeksingel oss'.

Meer berichten