Het Componistenkwartier in Oss.
Het Componistenkwartier in Oss.

Kom naar de bouwplaats van het Componistenkwartier in Oss op 28 september

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | De poorten van de bouwplaats van het Componistenkwartier in Oss gaat maandag 28 september open voor bezoekers. Kom een kijkje nemen en overtuig jezelf van de ruimte die de woningen te bieden hebben.

Met name de drielaagse woningen hebben ongelooflijk veel ruimte. Zo is iedere woning standaard uitgerust met maar liefst vijf slaapkamers. Een heerlijke woning voor het hele gezin, maar ook uitermate geschikt voor een rustige werkplek aan huis.

Van alle gemakken voorzien
Rob van den Berg, verkoopmanager bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling: “De woningen zijn ontzettend ruim en licht en van alle gemakken voorzien. In deze bijzondere COVID-periode is het fijn af en toe even ruimte voor jezelf te hebben. In deze woningen is die ruimte zeker aanwezig. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om met eigen ogen te komen kijken naar de mogelijkheden die deze woningen hebben.”

Van huis naar thuis
De eerste bewoners van fase 1 hebben onlangs de sleutel van hun woning ontvangen. Zij zijn nu aan het klussen om van hun huis een echt thuis te maken. De komende weken ontvangen ook de andere bewoners van fase 1 de sleutels van hun huis zodat de wijk al echt tot leven komt.

Groene woonlocatie
Het Componistenkwartier is een groene woonlocatie midden in Oss. De nieuwe woonwijk wordt gebouwd grenzend aan de Beethovengaarde en aan een mooi groen park. Hier zijn alle mogelijkheden aanwezig om lekker te ontspannen en recreëren of gewoon even een rondje te lopen.

Prachtig stadspark
“Het is echt een uniek stukje Oss. Je kunt wonen te midden van een prachtig stadspark zoals we dat nog niet kennen in Oss. In de huidige plannen krijgt het park onder meer een nieuwe speeltuin, een moestuin en een skatebaan. De woningen hebben verdiepingshoge ramen waardoor je ook echt het gevoel hebt midden in het park te wonen", aldus Van den Berg.

Gasloos wonen
Bovendien zijn alle woningen niet aangesloten op het aardgas. Door een zogenoemde WKO-installatie kun je de woning verwarmen én koelen. In de buurt van de woningen komt een collectieve warmtepomp met een opbronsysteem. Deze pomp gebruikt warmte en/of koude uit de bodem om water dat naar de woning gaat te verwarmen óf te koelen. Het tapwater wordt dan in de woning door een elektrische boiler bij verwarmd tot de gewenste temperatuur.

Poorten geopend
Ben je benieuwd geworden naar de woningen op het Componistenkwartier? Dan ben je van harte welkom op maandag 28 september van 16.00 tot 17.00 uur om een kijkje te komen nemen op de bouwplaats. Rob en zijn collega’s van Hendriks Bouw en Ontwikkeling staan je graag te woord. Er wordt rekening gehouden met COVID-maatregelen.

Meer berichten