Logo kliknieuws.nl/oss
Arzu Koyuncu - Gezmis
Arzu Koyuncu - Gezmis

Medisch Voetzorg Oss expert in risicovoeten

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Het mooie van haar werk als medisch pedicure? “Het is een waardevol beroep. Je kunt mensen echt van hun klachten afhelpen.” Bij haar praktijk Medisch Voetzorg Oss is iedereen met voetklachten welkom, maar ook werkt ze veel als ambulant pedicure. “Het is belangrijk om niet met klachten te blijven rondlopen, maar de stap naar een medisch pedicure te zetten. Je voeten zijn van grote waarde, ze dragen je je hele leven”, aldus Arzu Koyuncu - Gezmis. 

Arzu heeft jarenlange ervaring als pedicure en werkte bij diverse praktijken. Ook werkte ze bij een podotherapeut als medisch pedicure en deed daar veel ervaring op. Met haar eigen praktijk Medisch Voetzorg Oss is ze aangesloten bij de landelijke branchevereniging ProVoet. Aan de Vivaldistraat in Oss heeft ze een eigen praktijk. Dit combineert ze met bezoeken bij mensen thuis. “Uit onderzoek blijkt dat er veel pedicures niet meer kiezen voor ambulant. Het is namelijk zwaar werk. Ik vind het echter belangrijk om huisbezoeken te kunnen brengen. Als mensen niet meer mobiel zijn, kunnen we ze in hun eigen huis helpen. Bovendien maken we dan een praatje en dat wordt gewaardeerd.”

Lage drempel
Iedereen is welkom bij Medisch Voetzorg Oss. Of het nu gaat om kindervoeten, om een ingegroeide teennagel of mensen met spastische of zwaar verwaarloosde voeten. “In de praktijk merk je dat veel mensen rond blijven lopen met klachten. Er is een gevoel van schaamte over de voeten. Maar het is zo belangrijk om juist die stap te zetten. Want als je er snel bij bent, kun je veel schade en pijn voorkomen. Hoe vaak we achteraf wel niet horen dat mensen spijt hebben dat ze niet eerder aan de bel hebben getrokken. Ik wil de drempel flink verlagen.”

Voetexpert
Veel van haar klanten hebben reuma, diabetes of andere gezondheidsklachten. “We zijn experts in risicovoeten en moeten alle klachten herkennen. Daar waar mogelijk helpen we de mensen. Maar als er klachten zijn die andere professionals kunnen behandelen, dan verwijzen we door naar bijvoorbeeld een huisarts of podotherapeut. Dat gebeurt andersom ook. Er is een goede samenwerking met andere partijen.”

Vrijblijvend
Voor een afspraak kun je contact opnemen via telefoonnummer (06) 34 58 04 68. In het eerste gesprek wordt -vrijblijvend- gekeken naar de klachten en gesproken over de behandeling. Daarna wordt een behandelplan opgesteld. Service staat hoog in het vaandel bij Arzu. “Als er bijvoorbeeld een behandeling is en een week later vindt de controle plaats, dan doe ik dat graag. Ik wil graag dat mensen van hun klachten afkomen en tevreden zijn.” Op korte termijn is ook de nieuwe website www.medischvoetzorg.nl online.

Meer berichten