Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Het team van Bosch Car Service Oss.</p>

Het team van Bosch Car Service Oss.

Bosch Car Service Oss: Service om de hoek

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | “Stilstand bestaat niet”, volgens Mark van Schijndel en Teun van Berkel. 1 oktober openen ze daarom een tweede vestiging: Bosch Car Service Oss aan de Kantsingel, ingang Kloosterstraat 19.

“Wij vinden service om de hoek en persoonlijk contact heel belangrijk en komen daarom graag naar de klant toe”, vertelt Mark. “In Oss zitten we op een centrale locatie aan de Autoboulevard waardoor mensen uit onder andere Oss, Berghem en Heesch ons gemakkelijk kunnen bereiken. Ook zitten we vlakbij diverse bedrijventerreinen. Veel merkdealers zijn de laatste jaren verdwenen uit Oss. Wij zijn het alternatief voor de merkdealer met behoud van fabrieksgarantie en een mooie aanvulling in Oss”, aldus Mark. Bij het bedrijf zijn zowel particulieren als zakelijke klanten welkom. Op 1 oktober openen we de deuren!

Hoge kwaliteit
Bosch Car Service Oss is aangesloten bij de BOVAG en moet daardoor voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van zowel BOVAG als Bosch. Hier worden ook alle trainingen door de monteurs gevolgd, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Zo hebben de medewerkers afgelopen maandag allemaal een training gekregen in Oss over de nieuwe apparatuur die daar gebruikt gaat worden. Het team in Oss komt onder leiding te staan van Twan van Horssen.

Het perfecte gereedschap
Klanten kunnen rekenen op vakkundige reparatie en onderhoud. Korte lijntjes, service en een professioneel advies horen daar uiteraard bij. De reparatie moet kloppen, maar ook de bijbehorende factuur. Zelfs het beantwoorden van e-mails en telefoontjes moet perfect gebeuren. “We werken hier met de nieuwste apparatuur, ook hier gaan we net als in Geffen voor perfectie. We hebben een ruime voorraad aan huurauto’s en leenfietsen, waardoor de klant altijd passend vervangend vervoer heeft. Want, stilstand bestaat niet. Ook hebben we in Oss een wielenwasmachine, hierdoor worden alle zomer- en winterbanden altijd schoon opgeborgen. We willen onze klanten graag met een tevreden gevoel naar huis laten gaan.”

Onafhankelijk
Bosch Car Service Oss is een onafhankelijk autobedrijf waardoor reparatie en onderhoud van alle merken voertuigen worden uitgevoerd. Via Bosch is alle data beschikbaar, zodat de fabrieksgarantie gewaarborgd blijft. Bij Bosch Car Service Oss onderhouden ze personenauto’s, lichte bedrijfswagen, hybride- en elektrische voertuigen. Ook schadereparaties zijn hier altijd mogelijk.

Erkend leerbedrijf
“We willen als erkend leerbedrijf jongeren de kans geven ervaring op te doen. Zo hebben we samenwerkingen met scholen, zoals het Koning Willem I College, ROC de Leijgraaf en het Summa College. De jeugd heeft de toekomst en wij geven hen graag die kans.”

Verkoop
De verkoop van voertuigen blijft gecentraliseerd in Geffen. U kunt hier terecht voor professioneel advies over de aanschaf van een auto, leaseauto en private-leaseauto, of de auto nu nieuw of gebruikt is. In Geffen blijft daarom ook de Bosch pechhulp, Bosch autoverzekering en Bosch financiën.

Meer informatie
Bosch Car Service Oss heet u vanaf 1 oktober van harte welkom aan de Kloosterstraat 19. Meer informatie op de website www.bcsoss.nl of (0412) 65 12 99.

Meer berichten