Logo kliknieuws.nl/oss
Marco van den Akker, eigenaar van Tonies Keukens, Sanitair en Tegels.
Marco van den Akker, eigenaar van Tonies Keukens, Sanitair en Tegels.

Nog meer beleving bij Tonies Keukens, Sanitair en Tegels

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Tonies Keukens, Sanitair en Tegels is al meer dan 35 jaar een begrip in Oss. De zaak aan de Oude Molenstraat 50-54 heeft over belangstelling niet te klagen. Vanwege de coronacrisis is besloten dat er voor een gesprek met een adviseur een afspraak gemaakt moet worden. “Persoonlijke aandacht en een veilig gevoel vinden we heel belangrijk”, aldus eigenaar Marco van den Akker.

Veel ondernemers hebben het zwaar tijdens deze crisis, maar bij Tonies Keukens, Sanitair en Tegels is het een drukke tijd. “We merken dat mensen nu eerder investeren in hun eigen huis. In onze zaak zijn er veel mogelijkheden.” Er wordt scherp gelet op de 1,5 meter afstand.

Nieuwe showroom
Van den Akker vertelt over zijn zaak in de vorig jaar compleet vernieuwde en uitgebreide showroom. Met dank aan een samenwerking met Rue de Rosa en Rijkers Sfeerhaarden is een huiselijke sfeer gecreëerd. Op de grond liggen op vijf verschillende vlakken meerdere tegelvloeren. “We merken uit reacties van klanten dat ze de verbouwing heel geslaagd vinden. En om voor nog meer beleving te zorgen, hebben we plannen om te gaan starten met live cooking.”
In de showroom staat enkele showroomkeukens die tegen een heel schappelijke prijs weg mogen. En om een aankoop nog aantrekkelijker te maken, krijgen klanten tot het einde van het jaar een speciale Berghoff pannenset bij aanschaf van een keuken met kookveldafzuiging. Tonies Keukens, Sanitair en Tegels is bereikbaar via info@tonieskeukens.nl, (0412) 64 26 27 of kijk op de website www.tonieskeukens.nl.

Meer berichten