Gérard Peters met bekroonde rookworsten.
Gérard Peters met bekroonde rookworsten.

Goud voor rookworst Gérard Peters, keurslager

Zakelijk 1.206 keer gelezen

OSS | Geen enkele rookworst is hetzelfde, maar als deze met liefde en vakmanschap is gemaakt, dan proef je dat. Tijdens de jaarlijkse rookworstkeuring op 17 september werd er door een vakbekwame jury een graadmeter gegeven aan de rookworst. Vol trots kan Gérard Peters, keurslager in Oss zeggen dat ze het predicaat GOUD hebben gekregen.

Gérard beschouwt de winst niet als vanzelfsprekend. Hij en zijn team van Gérard Peters, keurslager spannen zich elke dag in om hun klanten het beste te bieden. Wat de rookworsten zo lekker maakt? “In de rookworsten -glutenvrij en met weinig zout en vet- zitten net zoals in de rest van ons assortiment zo min mogelijk allergenen. We zijn er op gespitst om zo natuurlijk mogelijke producten te leveren. In het ‘gezonde’ zout dat we gebruiken is een groot deel van het natrium vervangen door kalium. Je krijgt nog maar een derde binnen van wat je pakweg 15 à 20 jaar geleden binnenkreeg. Bovendien zijn de smaakversterkers vervangen voor kruiden. Klanten krijgen een eerlijk advies over onze producten en op elk artikel zit een etiket waarop staat wat voor ingrediënten zijn gebruikt.” Om het GOUD te vieren, krijgen klanten de tweede rookworst voor de helft van de prijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant