Logo kliknieuws.nl/oss
<p>Edwin en Joep.</p>

Edwin en Joep.

(Foto: Bianca van den Broek)

Huiskamer Hypotheken: ‘We komen samen tot een mooi resultaat’

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Ze zeggen het met een knipoog: bij Huiskamer Hypotheken is het verboden voor stropdassen. Joep, geboren en getogen in Oss, staat samen met zijn compagnon Edwin zeven dagen per week klaar om klanten op een laagdrempelige manier financieel advies te geven.

Hypotheekadvies 2.0. Dat is Huiskamer Hypotheken. Edwin en Joep breken met het imago van de markt. “Gastvrijheid is voor ons laagdrempelig en altijd een warm welkom”, vertelt Edwin. “Wij begeven ons met Huiskamer Hypotheken op een geheel ongewone manier in de wereld van het financieel advies. De financiële sector staat vooral bekend als stroperig, stropdassen, niet transparant en niet gastvrij. Dat kan en moet anders!” Huiskamer Hypotheken is persoonlijk, servicegericht en transparant. Korte lijntjes en ontzorgen vinden de mannen belangrijk. “We geven je een passend advies gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, waar en wanneer jij wilt. Daarom zijn we zeven dagen per week en in de avonden bereikbaar via de telefoon, mail of WhatsApp. Een afspraak maken kan zowel bij jou thuis, bij ons op kantoor of bij jou op kantoor. Het maakt ons niet, zolang jij je maar op je gemak voelt.” In een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek maken ze graag kennis met je en leggen ze de mogelijkheden aan je uit. “Wij vinden dat je blij moet worden van hoe je geholpen wordt in het hele traject naar bijvoorbeeld de aankoop van jouw woning. Wij willen jouw droom verwezenlijken door middel van een onvergetelijk (positief) oriëntatie- en adviestraject.”

Ontzorgen
De mannen hebben samen ruim 25 jaar ervaring in de financiële wereld. Joep: “Ik ben ongeveer 15 jaar actief in de financiële dienstverlening. Nadat ik voor verschillende banken heb gewerkt heb ik besloten dat het anders kan en moet. Ik ben tenslotte adviseur geworden om mensen écht te helpen en te ontzorgen op het financiële vlak. Mijn bevlogenheid en ondernemerschap zorgt ervoor dat ik altijd het maximale wil bereiken. Het mooiste aan mijn vak is dat ik mijn klanten mag helpen bij een van de belangrijkste beslissingen uit hun leven. Iedere keer als klanten mij weer het vertrouwen geven om de aankoop van hun woning mede mogelijk te maken geniet ik daar weer van.” Edwin sluit daarbij aan. “Ik ben oprecht geïnteresseerd in mijn klant en hun verhaal. Ik ben altijd bereikbaar en sta klaar voor de klant wanneer dat moet. Hierdoor maak ik de klantreis zo aangenaam mogelijk.”

Van A tot Z
Ben je op zoek naar een andere woning, ga je verbouwen of wil je jouw huidige hypotheek oversluiten? Huiskamer Hypotheken helpt je graag bij een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. “Omdat wij met alle hypotheekverstrekkers in Nederland samenwerken ben je altijd verzekerd van de beste voorwaarden en rente. We begeleiden je van A tot Z bij het verwezenlijken van jouw droom en komen we samen tot een mooi resultaat.”

Meer informatie
Wil je contact opnemen met Edwin of Joep? Jij bepaalt wanneer, waar en hoe. Bel of app gerust! Dit kan via 06 55 83 31 50 (Edwin) of 06 53 57 18 98 (Joep). Een mail sturen mag natuurlijk ook, dit kan via Edwin@huiskamerhypotheken.nl of Joep@huiskamerhypotheken.nl. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken. Kijk voor meer informatie op de website www.huiskamerhypotheken.nl. Huiskamer Hypotheken aan Vluchtoord 37 in Uden.

Meer berichten