Logo kliknieuws.nl/oss
Ronald Loeffen, bedrijfsleider van Electro World De Smid in Haren.
Ronald Loeffen, bedrijfsleider van Electro World De Smid in Haren.

Electro World De Smid in Haren levert topservice

  •   keer gelezen   Zakelijk

HAREN | Electro World De Smid opende drie jaar geleden de deuren aan de Lietingstraat 23 in Haren. Het bedrijf kende opnieuw een succesvol jaar en blijft groeien. Om om gepaste wijze stil te staan bij de derde verjaardag, krijgen klanten op veel artikelen 10 procent shoptegoed. Kijk voor de actie ook op de grote advertentie elders in dit weekblad.

Het is voor veel ondernemers een erg vervelende tijd. Het coronavirus zorgt er voor dat diverse branches het erg moeilijk hebben. "Het is daarom zo belangrijk om waar het kan lokaal te kopen", aldus Ronald Loeffen, bedrijfsleider van Electro World De Smid in Haren.

Service
Dat lokaal inkopen heeft volgens Loeffen allerlei voordelen. Bij zijn zaak staat service hoog in het vaandel. "Het begint al als de klant de zaak binnen komt lopen. Ze kunnen rustig de producten bekijken, maar uiteraard altijd om een professioneel advies vragen. Als ze tot een aankoop overgaan, regelen we alles. Er zijn in deze coronatijd veel landelijke ketens die vervoeren tot aan de voordeur, maar wij gaan -uiteraard met inachtneming van de regels van de RIVM- veel verder. Van vervoer, installeren tot daar waar nodig ophangen. Het moet allemaal perfect zijn. Met onze service kunnen we ons onderscheiden van andere bedrijven." Dat deze service en daarnaast een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding werkt, merkt Loeffen aan de verkoopcijfers. "We hebben een heel goed jaar achter de rug en blijven verder groeien. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. En dat is uiteindelijk de beste reclame die er is."

Online
Ook online neemt het aantal bestellingen flink toe. "In deze coronatijd investeren mensen vaak in hun eigen huis. Ze kopen bijvoorbeeld betere apparatuur. Dat varieert van een televisie tot een koffiezetapparaat. Via onze website www.desmidelektro.nl krijg je het hele aanbod te zien en kun je eenvoudig een bestelling doorgeven. Uiteraard ontzorgen we ook deze klanten. Als je hier in de winkel komt, kun je uitgebreid rondkijken en op zoek gaan naar een mooie aanwinst. De combinatie online/offline is succesvol." De Smid is er overigens niet alleen voor particulieren. Ook op zakelijk gebied zijn er veel mogelijkheden. Zo heeft het bedrijf al een bijdrage mogen leveren aan (grote) projecten door heel Nederland.

Inbouw
Op het gebied van inbouw is De Smid een echte specialist. Van inbouwen (voor bijvoorbeeld elektrisch koken) tot installeren, het bedrijf heeft volop kennis in huis en regelt het voor de klant. "Je kunt producten overal kopen, maar wij denken met de klant mee. In alle gevallen komen we met een pasklare oplossing en dat is uniek."

Toekomst
De toekomst ziet er goed uit voor Electro World De Smid. "We zijn altijd bezig met vernieuwing. Het is belangrijk om de wensen van de markt te volgen en daarop in te spelen. Stilstaan is geen optie, we blijven ons ontwikkelen."

Meer informatie
Electro World De Smid is op maandag geopend van 12.00 tot 18.00 uur, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Telefonisch bereikbaar via (0412) 65 84 79.

Meer berichten