Logo kliknieuws.nl/oss
Bartufique
Bartufique

Bartufique opent nieuw pand: ‘Mooie, overzichtelijke ruimte’

  •   keer gelezen   Zakelijk

Bartufique heeft iets met de Burgwal. Eind september opende de kledingzaak de deuren aan nummer 27, voor de derde keer dus een pand in de straat in het Osse centrum. “Voor ons een mooie kans die we met beide handen hebben aangegrepen.”

“We waren uit ons jasje gegroeid”, zegt Esen Bayir over de reden voor de verhuizing van Burgwal 4 naar 27. “Het pand werd te klein en we konden ons aanbod kleding niet goed presenteren. Het oogde een beetje chaotisch. Verkoop bestaat voor 50 procent uit etaleren. We hadden niet verwacht in coronatijd een geschikt groter pand te vinden en te verhuizen, maar hier klopte alles. Een ander voordeel is dat we nu niet meer huren, maar het pand konden kopen.”

Centrale plek
Waarom opnieuw een pand aan de Burgwal? “Een mooie centrale plek in het Osse centrum en je kunt hier voor de deur parkeren. Trouwe klanten weten ons hier te vinden en door dit prachtige nieuwe pand verwachten we ook veel nieuwe klanten te mogen verwelkomen.”

Overzichtelijk
Met trots laat ze de vernieuwde winkel zijn. “Een mooie, overzichtelijke ruimte waar we veel meer kleding kunnen laten zien. We hebben nu mooie hoekjes waar onze merken -zoals Parajumper, Black Bananas, Dsquared2 en AB- hangen.”

Aanbod
Bartufique is een exclusieve boutique met heren-, dames-, en kinderkleding en richt zich op het midden- en hoog segment. “Ik merk dat we bij veel mensen het imago hebben van een dure winkel voor de jeugd. Dat klopt niet en die hoge drempel willen we wegnemen. We zijn een toegankelijke winkel voor jong en oud, van 7 tot 70 jaar. Een winkel waar je kunt slagen voor mooie kleding. Service en een professioneel eerlijk advies vinden we heel belangrijk. Bij ons staat altijd centraal dat de klant zich lekker moet voelen in mooie kleding.”

Meer informatie
Bartufique is maandag geopend van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur.
Telefonisch bereikbaar via (0412) 62 79 79 of neem een kijkje op de website www.bartufique.nl, Facebook of Instagram.

Meer berichten