Logo kliknieuws.nl/oss
De showroom van Lukken Projecten.
De showroom van Lukken Projecten.

Lukken Projecten staat voor echt vakmanschap

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Lukken Projecten aan de Driek van Erpstraat 46 in Oss is al meer dan dertig jaar een vertrouwd adres in Oss en omgeving. Het bedrijf is gespecialiseerd in vloeren, stoffering en raamdecoratie in de breedste zin van het woord. Op meerdere plekken in Oss en omgeving komt het vakmanschap van de specialist duidelijk naar voren.

Zo liggen de vloeren van Lukken Projecten onder meer in theater De Lievekamp, Museum Jan Cunen en de Rabobank. Daarnaast hebben eigenaar Willie Hoefnagel en zijn team goede contacten met lokale bouwbedrijven. Regelmatig slaan ze de handen ineen voor een project in de regio, zoals bij MSD of Vliegbasis Volkel. "Bij dergelijke speciale opdrachten komt echt vakmanschap om de hoek kijken en zijn we trots op het resultaat. We zijn een echt Oss bedrijf en doen veel zaken in Oss. We merken dat ons meedenken en service worden gewaardeerd. Als het kan, hoop ik ook dat we elkaar in Oss de business gunnen", vertelt Willie. Lukken Projecten werkt ook heel veel voor particulieren. "We denken mee met de klant en geven eerlijk advies. We hebben service hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak."

Ruim aanbod
Lukken Projecten beschikt voor zowel bedrijven als particulieren over een groot aanbod vloeren dat onder meer uit PVC, vloerbedekking en gietvloeren bestaat. Daarbij heeft het bedrijf een ruime keuze uit diverse raambekleding die in het eigen atelier op maat wordt gemaakt en stofferen ze opnieuw vakkundig meubelstukken. Uiteraard in allerlei maten en kleuren. En dat is niet het enige. "We renoveren trappen in veel gewenste materialen. Natuurlijk is het mogelijk gelijk de bestaande vloer te vernieuwen en deze door te leggen", zegt Willie.

Vernieuwde showroom
De showroom werd dit jaar opnieuw aangepast. Zo is er een nieuwe wand met Moduleo PVC-vloeren. Ook zijn er diverse nieuwe kleuren PVC, vooral in visgraat. "We proberen regelmatig de showroom aan te passen en een update te geven. Hiermee laten we aan geïnteresseerden zien welke mogelijkheden er zijn." De showroom is maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur open en op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur geopend. Ook is het mogelijk om op afspraak langs te komen.

Service
Lukken Projecten is bereikbaar via telefoonnummer (0412) 63 65 07 of mail naar info@lukkenprojecten. Neem voor meer informatie een kijkje op de website
www.lukkenprojecten.nl

Meer berichten