Een versmarkt bij Finch.
Een versmarkt bij Finch.

Ondernemers verzinnen nieuwe concepten door coronacrisis

Zakelijk 928 keer gelezen

Het zijn zware tijden voor horecaondernemers. In deze coronatijd zie je dat er wel diverse creatieve concepten worden bedacht.

Finch Gastrobar in het Osse centrum start bijvoorbeeld met een versmarkt. Vanaf donderdag kan je er terecht voor takeaway gerechten, die thuis alleen nog maar een kleine handeling nodig hebben. Samen met diverse lokale partners is de zaak omgebouwd tot luxe supermarkt waar je terecht kan voor een compleet avondje uit, maar dan lekker thuis. Finch Gastrobar bezorgt gerechten ook thuis bij een online bestelling. De openingstijden zijn donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 20.00 uur.

Clemens
Restaurant Clemens start een nieuw concept: Zelf koken als een Clemens Chef! "Gemakkelijk en snel je maaltijden op tafel. Boodschappen met verse ingrediënten van onze lokale leveranciers in één pakket aan huis bezorgd. Iedere week nieuwe maaltijden met recepturen van ons keukenteam", aldus eigenaar Olivier Forma.

Personeel
Jordaans Horeca Bedrijven B.V heeft veel personeelsleden thuis zitten en wil andere bedrijven graag helpen. "Helaas is de coronacrisis nog niet voorbij en worden veel bedrijven hard geraakt door de tweede golf. Ook drie van onze zaken moeten nog een aantal weken noodgedwongen dicht blijven. Onze medewerkers willen graag aan de slag. We kunnen onszelf voorstellen dat andere bedrijven in deze tijd juist overbelast zijn en tijdelijk om personeel verlegen zitten."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant